Friske kammuslinger er bare noget af det bedste. Smag til med salt og peber. Husk at anskaffe dig en langskaftet robust kniv eller en østerskniv, hvis du køber kammuslingerne friske i skal - de kan nemlig være lidt af en udfordring at få ud, når de er levende
På sticks’n’sushi serverer de de lækreste spyd medkammuslinger svøbt i bacon, som jeg ELSKER og derfor har forsøgt at gøre efter hjemme Jeg købte ti store friske kammuslinger ved fiskehandleren, rørte en hjemmelavet krydderurtesmør med friske krydderurter fra haven og valgte at svøbe kammuslingerne i serranoskinke i stedet for bacon
Retten var kammuslinger som lige havde ramt en brandvarm pande, så der dermed havde stegeskorpe, men stadig var rå indeni – helt som den type muslinger nu engang skal være
Forretten medkammuslinger tager vi en anden dag inden så længe. Svinemørbrad medbacon. Og så skete der lige det, at jeg fortabte mig helt i samværet med vores dejlige gæster – lige præcis, som man jo skal
Roastbeef med sidedish af stegt squash og bacon. Sommeren er slut og den lette sommermad på terrassen er byttet ud med kål, supper og gryderetter under glødelampens skær
Krydr kammuslingernemed salt og peber og steg dem i olie på en varm pande. en lille sjat hvidvin til sidst, og lad den fordampe på panden mens du vender kammuslingerne i den
Læg kammuslingerne på panden med den sukrede side nedad. Tør kammuslingerne for overskyende vand. Start med at tænde ovnen til baguetten og sæt vand over til at koge ærterne