Kammuslinger med citron og hvidløg opskrifter

Hummerbisque

Hummerbisque

Til nytårsmenuen i år stod forretten på en omgang hummerbisque medkammuslinger. Man kan naturligvis bruge hummerkøddet som “fyldet” i suppen i stedet for kammuslinger – Det vil nok være det mest naturlige, hvis man begiver sig ud i selv at lave en hummerbisque

Kammuslinger m/ grøntsager & dildcreme

hak dilden fint og kom det i sojayoghurten sammen medcitronsaft - og peber. Alt imens grøntsagerne steger, lægges kammuslingerne i en skål og krydres med salt og peber
Rugspaghetti med kammuslinger og persille pesto

Rugspaghetti med kammuslinger og persille pesto

) Bland pestoen medcitronskalog smag til med salt og peber. Blend persille, pinjekerner, kapers, hvidløgog olie i en foodprocessor til en ønsket pesto konsistens- Jeg kan godt li den lidt grov
Fra sommermad til efterårsmad

Fra sommermad til efterårsmad

Hovedsalat med mormordressing (citron, fløde og sukker). Her med spinat, hvidløg, bacon, pocheret æg og parmesan
Maddagbog v.3

Maddagbog v.3

- lahme mahklije (lammekød medcitron, hvidløgog persille). - saltat khalilije (tomatsalat med løg, oliven, citronog bjergtimian/zaatar)

Jordskokkesuppe

Krydr kammuslingernemed salt og peber og steg dem i olie på en varm pande. en lille sjat hvidvin til sidst, og lad den fordampe på panden mens du vender kammuslingerne i den

Kammuslinger med pasta og pesto

Hak tomaterne, og smag dem til medcitronsaftog salt. Bland olien med knust hvidløg. Sådan tilberedes kammuslingermed pasta og pesto

Tapasfabrikken

Udover de to tapastallerkner bestilte vi kødboller i krydret tomatsauce, lammekotelet, oksemørbrad med spinat ogkammuslinger