Lad det bruse af og giv kammuslingerne (som lige har fået en anelse salt og peber) en omgang først på den ene side, og så på den anden – de skal blot lige have lidt stegeskorpe, men skal stadig være rå indeni
oksemørbrad, foie Gras terrine, grillede kammuslinger, braiseret kalveskank, frisk trøffelolie m. Alle råvarerne er tilberedte i mere eller mindre grad
Retten var kammuslinger som lige havde ramt en brandvarm pande, så der dermed havde stegeskorpe, men stadig var rå indeni – helt som den type muslinger nu engang skal være
Tag kammuslingerne og rens og tør dem af. Kom æggeblomme, eddike, sennep og lidt salt i og pisk godt sammen, kom trøffelolie i langsomt i en tynd stråle imens du pisker og sørger for at olien optages i æggeblandingen, fortsæt derefter med rapsolie og kom olie i indtil du har en tyk cremet mayonaise
Dræn vandet fra kammuslingerne. Tilsæt fløden, rejerne, kammuslingerne, salt, peber og oregano og varm det godt igennem til rejerne tager røde - dog ikke for længe for hvis rejerne får for meget bliver de meget kedelige
Bolognese på strimlet rå squash vendt i olivenolie, citronsaft, salt og peber. Selvom vi lige har haft 4-5 fantastiske dage med over 20 grader, så er det nu ved at være officielt
Salt og peber Hvis skaldyrene er rå, tilberedes disse og skæres i passende stykker. 6 ansjosfiletter 400 g risotto ris 1 dl tør hvidvin 50 g smør 400 g skaldyr (rejer, muslinger, scampi, hummer, kammuslinger) 1 bakke tørrede pærer, groft hakket
Men også med mere udfordrende retter for den danske tunge som fx sylte af grisehoved, kallun à la lyonnaise, fårefødder med kalvebrisler og svampe samt råmarineredekammuslinger med birkes
Krydr kammuslingerne med salt og peber og steg dem i olie på en varm pande. Læg en lille bunke fintstrimlet rå jordskokker i bunden af skålen du vil servere suppen i, og tilføj et par dråber hindbæreddike