Kammuslinger rå opskrifter

NOMA

NOMA

Retten på nedenstående billede er kammuslinger lavet som chips - ultra tynde skiver, og dermed super sprøde
Smagsdommerne prøvesmager "FANSUSSI"

Smagsdommerne prøvesmager "FANSUSSI"

oksemørbrad, foie Gras terrine, grillede kammuslinger, braiseret kalveskank, frisk trøffelolie m. Alle råvarerne er tilberedte i mere eller mindre grad
Nytårsmenu 2016

Nytårsmenu 2016

Retten var kammuslinger som lige havde ramt en brandvarm pande, så der dermed havde stegeskorpe, men stadig var indeni – helt som den type muslinger nu engang skal være
Friteret Kammusling med trøffelmayo på syrnet salat

Friteret Kammusling med trøffelmayo på syrnet salat

Tag kammuslingerne og rens og tør dem af. Kom æggeblomme, eddike, sennep og lidt salt i og pisk godt sammen, kom trøffelolie i langsomt i en tynd stråle imens du pisker og sørger for at olien optages i æggeblandingen, fortsæt derefter med rapsolie og kom olie i indtil du har en tyk cremet mayonaise
"Pasta" med tigerrejer og kammuslinger

"Pasta" med tigerrejer og kammuslinger

Dræn vandet fra kammuslingerne. Tilsæt fløden, rejerne, kammuslingerne, salt, peber og oregano og varm det godt igennem til rejerne tager røde - dog ikke for længe for hvis rejerne får for meget bliver de meget kedelige
Fra sommermad til efterårsmad

Fra sommermad til efterårsmad

Bolognese på strimlet squash vendt i olivenolie, citronsaft, salt og peber.   Selvom vi lige har haft 4-5 fantastiske dage med over 20 grader, så er det nu ved at være officielt

Skaldyrs RISOTTO med FENNIKEL og tørrede PÆRER

Salt og peber Hvis skaldyrene er , tilberedes disse og skæres i passende stykker. 6 ansjosfiletter 400 g risotto ris 1 dl tør hvidvin 50 g smør 400 g skaldyr (rejer, muslinger, scampi, hummer, kammuslinger) 1 bakke tørrede pærer, groft hakket
Ugens fisk - som suppe

Ugens fisk - som suppe

Ved servering varmes den fisk op i lidt af suppen, mens. Det er en herlig weekend ret, der ikke tager timer at lave
Maddagbog v.3

Maddagbog v.3

SÆSON ris med stir fry af gulerod, hvidkål og forårsløg. Inden servering drysses kødet med mere finthakket forårsløg og ristede sesamfrø

Le feu de fou

Men også med mere udfordrende retter for den danske tunge som fx sylte af grisehoved, kallun à la lyonnaise, fårefødder med kalvebrisler og svampe samt råmarineredekammuslinger med birkes

Jordskokkesuppe

Krydr kammuslingerne med salt og peber og steg dem i olie på en varm pande. Læg en lille bunke fintstrimlet jordskokker i bunden af skålen du vil servere suppen i, og tilføj et par dråber hindbæreddike

Maki ruller (sushi)

Kammuslinger svitses på panden. agurk, gulerod, forårsløg, sukkerærter, avocado, sesamfrø, soyasauce samt fisk/skalddyr

Tapasfabrikken

Udover de to tapastallerkner bestilte vi kødboller i krydret tomatsauce, lammekotelet, oksemørbrad med spinat og kammuslinger