Såsom i burgere, på ens hotdog, på ens smørrebrød med kamsteg og ikkemindsti salater. Kog de resterende ingredienser sammen i en gryde med eddiken, indtil sukkeret er helt opløst
Her har jeg brugt vores rester af kamstegen, men det fungere lige så godt med fx and, eller okse ( billederne er foto taget af egne foto – et lille hygge forsøg)
Selve kamstegen skæres nu imindre stykker, og kødet drysses med en et godt lag groft salt, knust sort peber og knust koriander og ligges nu i en frysepose
Sidste søndag handlede jeg en stor kamsteg. Nu har jeg heldigvisaldrig ejet en mikroovn – min popcorn bliverstadigvæk lavet i en gryde med låg – dem vispiser over matadorspillet, så en mikroovn er heldigvisikke noget vi skal tage stillingtili vores familie
Man kan bruge flere udskæringertil flæskesteg, mange vil nok bruge en svinekam / kamsteg, men jeg foretrækker at bruge nakkekam, der har lidt mere marmorering og giver mere smag, samt hjælper til at stegen ikkebliver tør
Tag stegen ud, hæld bouilloneni en gryde. En del af et smukt svin. Det rygtedes blandt børnenes venner, at vi skulle have flæskesteg lørdag aften, så der var trængsel omkringmiddagsbordet