V. e. j. r. t. i. d. a. g. h. b. v. æ. l. f. o. s. -. n. m. y. p. å. S. u. k. D. ). J. ,. H. ø. T. ". U. C. E. Æ. O. P. K. R. I. F. L. (. 2. 5. 0. c. 1. ½. A. Å. ´. M. 7. 8. 3. 4
Duften af løg, bladselleri, grønne, tyrkiske sivri pebre, timian og laurbærblade, der bager under en lækker kamsteg, får køkkenet til at dufte og trækker alle til
, hvis det er en kamsteg. Indstil ovnen på 180 grader. Rids sværen med en kniv ned i fedtlaget men uden at ramme kødet, eller bed slagteren om at gøre det
Jeg lavede oprindeligt denne portion til en kamsteg i stedet for en traditionel varm rødkål. En dejlig let farverig og sprød salat, der kan bruges som tilbehør til det meste kød og fisk
Sådan laver du en god kamsteg. Jeg har i de sidste par uger bagt koldhævede boller hver dag. Det lyder umiddelbart som et stort arbejde, men det er det virkelig ikke
Og hele vejen op igennem 70’erne var det altså ikke en helt rigtige festmenu uden den klassiske rejecocktail som forret med kalve- eller kamsteg stegt som vildt til hovedret med waldorfsalat til og Rubinsteinkage til dessert
Såsom i burgere, på ens hotdog, på ens smørrebrød med kamsteg og ikke mindst i salater. FORORD. Når først den slags står i køleskabet, finder man ud af, hvor mange ting man kan bruge det til
Her har jeg brugt vores rester af kamstegen, men det fungere lige så godt med fx and, eller okse ( billederne er foto taget af egne foto – et lille hygge forsøg)
Selve kamstegen skæres nu i mindre stykker, og kødet drysses med en et godt lag groft salt, knust sort peber og knust koriander og ligges nu i en frysepose
Sidste søndag handlede jeg en stor kamsteg. Kamstegen steger jeg hel, og når jeg servere aftensmad portionsanretter jeg kødet, og laver skåle med grønt og frugt
Klassisk kamsteg med et drys timian. Julefrokost fra MADsens Kitchen. nov. – 27 januar 2018. Bestil fem hverdage i forvejen på mobil 42301055 eller via nanette@madsenskitchen
Jeg er jo begyndt at lave bacon i ovnen, så det passer sig selv, og de sidste gange, jeg har lavet smørrebrød, har jeg købt kamsteg færdig i Kvicklys delikatesse