Kan man bage ren rå marcipan opskrifter

Bagte æbler med marcipanfyld og kanelsukker

Bagte æbler med marcipanfyld og kanelsukker

Flødeskum som tilbehør + lidt kanel til at drys oven på. Bland kanel og sukker sammen og hæld lidt ind i hver æble, sørg for det kommer rundt omkring inde i æblet
Kokostoppe med marcipan og appelsin

Kokostoppe med marcipan og appelsin

De er desuden lavet af ingredienser, som kan købes i alle supermarkeder. Dyp eventuelt fingrene i lidt vand ind imellem

Flødeboller

Mankan sagtens pifte denne opskrift op, hvis manhar lyst til det. Helt som jeg godt selv kan lide flødeboller
Lowcarb og sukkerfri klassisk æblekage!

Lowcarb og sukkerfri klassisk æblekage!

Konsistensen skal være lidt tykkere end pandekagedej og du kan evt. tilføje en håndfuld havregryn, lidt mandelmel eller lidt ekstra Fiberhusk hvis den føles for flydende

Julens småkager: Håkonkager og fedtebrød

Jeg kan kun anbefale, at du kaster dig ud i at prøve disse lækre småkager. De er også meget søde til at rose bagværket til skyerne, så man får et godt selvtillidsboost ved at bage til de søde mennesker

Kransekagemedaljoner

Stil medaljonerne tilbage på køl, så nougaten kan stivne – min ½ time. Når medaljonerne er kommet ud af ovnen, trykkes igen let med enden af en trægrydeske, så fordybningen bliver mere markant efter bagningen
Blåbærcupcake med flødebolleskum

Blåbærcupcake med flødebolleskum

Kan faktisk allerede mærke foråret banker på. Kan sagtens spise kold. Når man har købt pærer og ikke nået at spise dem alle inde de blev for bløde, hvorfor så ikke lave en lækker Pæretærte

Babyshower kage (dreng)

Alternativt kan du bage dem en ad gangen. Smør kanterne med flødeskum – så marcipanen hænger ved og mousserne holdes ind
Boller af koldhævet dej

Boller af koldhævet dej

Kom kagen i køleskabet så den kan sætte sig i et par timer eller over natten. Bland de blendede mandler med flormelis, og pisk æggehviderne med rørsukker

KRANSEKAGEPØLLER

Glasuren skal være ret tyk - den skal være lige nøjagtig så flydende, at mankan sprøjte den, og den må heller ikke flyde sammen, når den røres i

Værtindegave – kransekagekonfekt

Mankan give sin konfekt smag af lige hvad man har lyst til – jeg valgte at lave med smag af lakrids (tidens trend) overtrukket med hvid chokolade, pistacie-krokant med mørk chokolade i bunden, frysetørrede solbær overtrukket med mørk chokolade og en almindelig klassisk kransekage
Pinsekage 2017 (i god tid…)

Pinsekage 2017 (i god tid…)

Ælt marcipan og sukker sammen, tilsæt smørret lidt efter lidt – brug hænderne, så du tydeligt kan mærke om massen er helt jævn uden klumper
Påskekage anno 2017

Påskekage anno 2017

Det overskydende kondenseret mælk kanman eventuelt brug til en omgange müslibar. Tilsæt pastafarven og før en stavblender skråt ned i kanden og blend nu glazen blank
Kransekager med glasur

Kransekager med glasur

Den kan sagtens ligge i fryseren i flere uger, før du skal bruge den…. den vildeste kranskagetop med pomp og pragt) – ja, det må jeg så se om jeg kan indfri