Jeg har tidligere postet en opskrift på bananpandekager med chia hvor min veninde gjorde den skønne opdagelse, at chiafrøene sagtens kan byttes ud med en omgang mandler i stedet
For mankan lige kaste et blik i køleskabet og så lave fyldet udfra de forhåndværende ingredienser. Hvis man kigger i køleskabet om morgenen, kanmanogså nå at handle lidt ekstra ind, hvis man ikke synes køleskabsindholdet er nok
Du kanogså indstille røretiden manuelt med den indbyggede timer eller bruge SensorControl, så du automatisk får perfekt æltet dej, pisket fløde eller æggehvider
) Det var i hvert fald det vi gjorde, så en simpel reste-ret kan nu også blive lækker - og så kan denne ret jo ogsålaves som en lækker frokost, hvis man ved, at man ikke får det brugt til aften
Derfor har vi mange år lavet raclette, for det er superhyggeligt ogkan tage timer. Desværre ikke noget, man længere kan købe i Danmark, så vi køber det over Amazon
en lækker eftermiddagssnack, så vil jeg anbefale at lavenogle forskellige dips, som kan findes her. Hvis ikke, så ælt så meget som muligt i hånden (det du kan holde til)
Jeg bruger følgende krydderier, men du kan bruge hvad end du har lyst til. Det mætter i mange timer, og så er det højt på protein På billedet har jeg serveret min med hummus og avocado, men det passer sammen med det meste grønt