Café-burgerekan være okay, men de fleste af gangene er det netop gane-opskærende boller med en skorpe hård som sten, men til gengæld kun bestående af luft indeni, rucola eller de der spæde salatblade, som smager af jord, tomme-tykke tomatskiver, hvor den grønne dims fra stilkenikke er skåret af, slatne agurker (friske – og det skal de sgu’ ikke være i en burger), tarvelig ost med hårde kanter, ketchup nok til at fodre en hel hær og måske en omgang bacon, som blev stegt i morges
Min kæreste, som er stor tilhænger af greasy/amerikansk mad, indrømmede med det samme, at det var bedre end alle traditionelle/normaleburgere, han havde smagt
Pulled chicken passer sig selv iovnen, men den kræver selvfølgelig, at man er hjemme til at sætte den ind … Du kan speede tempoet lidt op ved at bruge kyllingeinderfilet
Storbyfarmen.dk | Tips til et sundt og sjovt familieliv!
Dejligt med endnu en ret i fryseren, det kanman jo aldrig klage over. Jeg havde fredag isidste uge lavet en aioli med hvidløg og manglede en undskyldning for, at få det spist
Vi blev ikke så for færdeligtmange, men det gjorde det måske også mere overskueligt. Ovnen tændes på højeste temperatur og i et ovnfast fad ligges de to hele røde peberfrugter
Du kan også stege den kort på hver side og gi den en tur iovnen. Form igen en lille kødbolle af farsen og tryk den flad så den nogenlunde kan være iburgerpressen
Faktiskkanman få en pommes frites-skærer, men jeg vælger nu at bruge en kniv – blandt andet fordi jeg helst bruger bagekartofler, og de er tit for store til at være i skæreren
Derudover vil jeg foreslå en couscoussalat som en af de mere fyldige salater, mankan servere som tilbehør, da den smager godt både kold og varm (jeg ville undlade nødderne, når den skal serveres som tilbehøri det her tilfælde), og kan laves dagen før, hvisman ønsker det (kan varmes imikroovnen for nemheds skyld før servering)
Når jeg nu alligevel skal tænde op for grillen for så at stege bøfferne tilmineburger, kan jeg sku da lige så godt bage burgerbollerne på grilleni samme væk