Koteletteri fad kaniøvrigt fryses og varmes igeniovnen. Sæt dem iovnen når gæsterne kommer – har maden ventet på gæsterne, kan gæsterne nok vente et kvarters tid på at den kommer på bordet
Nu er der rester til de næste to dage, så det kanman jo ikke klage over. Jeg har fået det hos minsvigerfamilie, og de har serveret det imangeforskelligeafskygninger, så i går aftes blev det altså minfortolkning
Svits løg og champignonsistegefedtet og tilsæt fløde og krydderier. Det var en menneskealder siden jeg havde fået koteletteri fad og det smagte endnu bedre end jeg huskede det
De fleste kan godt lide pasta. Pasta i fad med baconsvøbte koteletter og bønner (hovedret). Men endnu bedre er det, hvis pastaen er omgivet af sauce og ost og gratineretiovnen
Der er altså tale om et tykt belægningslag der gør, at mankanstege med lidt eller ingen fedtstof. På grund af højden – det er jo en sauterpande – kan panden bruges til alt slags madlavning, og du behøver derfor ikkeinvestereimangeforskellige slags
Stuvet spidskål – Spidskålkan både grilles, lynsteges, dampes, spises råt – nå ja, og stuves. Spidskålkan bruges til det samme, som du bruger hvidkåltil, men det er knap så kraftigti smagen og knap så hårdt
Men som ofte før skrevet på denne her blog, så ligger nøglen ofte itilberedelserne - selv ingredienser, som man normalt ikke er den store fan af, kan komme til at smage som en drøm, hvis bare tilberedt efter
Inspireret af en helt anden ret hos newyorkerbyheart nemlig Laks Walevska, der kom jeg til at tænke på de "færdigretter" mankan købe hos nogle slagtere, nemlig kotelet, mørbradbøf eller lignende, med kartoffelmos og sovs i "reden"
Stik et stegeetermometerimidten af stegen og sæt fadet, husk låget, iovnen. De rensede grønsager skæres groft ud og liggesi et ildfast fad med et tilhørende låg, en stegeso eller som jeg, en Römertopf