Hvis kagen laves aftenen førkan det være en god idé, at vende et par blade smeltet husblas i den færdige creme, så det hele ikke "løber" fra hinanden i løbet af natten
Den kanlaves flere dage inden den skal bruges og fryses. Rul mørdejen op på en kagerulle og rul den ud over formen og sørg forsigtigt for at den kommer helt ind i hjørnerne, før du bruger fingeren til at presse overskydende dej af kanten
Dejen kan tilberedes ogbages i forvejen og opbevares i køleskab, så du sparer tid den dag, du skal servere de lækre tærter, som du jo selvfølgelig gerne vil servere så friske som muligt
Rul dejen forsigtigt omkring den kagerulle for at flytte den over din tærteform og tryk den let ind i alle kanterog hjørner, før du renser kanterne fri for dej
Det er gråt og vælter ned med regn, og det er en perfekt lejlighed til at gå i køkkenet og bage noget lækkert, som man bagefter kan sidde og hygge med under et tæppe i sofaen med en kop kaffe eller varm kakao til
Ligeledes kan bunden ogsålaves af diverse nødder og frø man lyster. Essentielle mineraler kan vi ikke selv danne i kroppen, og vi har derfor behov, for at indtage dem igennem kosten
Mørdejen kan nemt lavesnogle dage før brug og fryses indtil tærten skal bages. Man kan vælge at bage bunden alene (rul dejen ud på et meldækket bord, smør en tærteform, rul dejen op på en kagerulle og ned i formen