Kandiserede rabarber Kog sukker og vand til en lage. Mandelmakroner Blend mandler og sukker til mel. Når desserten er kold pyntes med kandiserede rabarber og evt makroner på toppen
Valgfrit drys (jeg brugte kandiserede violer, som jeg hakkede lidt, før de blev drysset på). Marcipan (helst med mindst 60% mandler). ) Marcipan (helst med mindst 60% mandler)
Mozartkuglerne på billedet er drysset med kakaonibs – det var lige, hvad jeg havde – men du kan sagtens bruge krymmel, kandiserede violer, hakkede mandler, kokossukker eller lignende
Den kandiserede ingefær havde jeg fundet ude i Bazar Vests krydderimarked, og er man generelt til ingefær, så er disse fætre simpelthen noget man MÅ prøve
200 g mandler, smuttes og hakkes groft. 200 g mandler, smuttes og hakkes groft. Mon ikke de fleste af os har en masse dejlige juleminder, som langsomt titter frem når vi går ind i december måned
mandler. I mellemtiden hakkes mandler, hasselnødder, pistacienødder og ingefær groft. Vandet hældes fra de tørrede frugter og de hakkede mandler, hasselnødder, pistacienødder og ingefær blandes i
Mandler, pistaciekerner og papaya hakkes groft. 150 g fast hvid honning250 g sukker50 g flydende glukose (Jeg har købt det hos specialkøbmanden)1½ æggehvide - passer til et bæger pastauriseret30 sukker100 g usaltede pistaciekerner100 g let ristede mandler100 g tørret kandiseret papayafrugterLidt hvedmelMandlerne ristes let på en pande
Samtidig er chokoladen så fyldig, at du ikke overspiser, og skal smagsoplevelsen udvides, har jeg her lavet en dejlig variant med appelsin og karamelliserede mandler
Jeg brugte mandelflager, da jeg ikke havde almindelige mandler hjemme. Hæld smørblandingen over i en skål, og tilsæt kanel, nelliker, mandler og kandiseret ingefær
Du kan drysse med reven chokolade, hakkede mandler eller nødder, kandiserede violer etc. Hvis du vil være sikker på at følge med i de nye opskrifter her på bloggen, så tilmeld dig E-mail abonnementet, se et stykke nede i spalten th