Lad kagen afkøle inden den overtrækkes med ostecreme. Og den sad bare lige i skabet – lige tilpas bagt, tilpas svampet uden at være klæg og med en skøn ostecrem på toppen
Rør kærnemælken i, og tilsæt derefter de tørre ingredienser. Typisk har æblekage en neutral bund og så til gengæld rigeligt med ælber og kanel på toppen
mælk, smør, kokos og kanel i en gryde over lav varme. Denne brunsviger er med bagepulver og ikke gær, som vi normalt laver den - men den er ualmindelig god alligevel
Og er der noget moderen sætter pris på, så er det, at kagen er hurtig at lave, børnene kan med fordel være med og ikke mindst, så kan den sagtens bages dagen før, den skal bruges
Hvedemel, kanal og natron blandes sammen og sigtes i sukkerblandingen skiftevis medkærnemælken. Igen, det hele skulle sendes, og derfor valgte jeg at bage små kanelkager og lave dem uden glasur (Bedste-veninde har dog fået et hint om, at glasur kun gør kagen bedre), da glasuren sikkert ville ende med at hænge fast i indpakningen i stedet for kagen
Når kagen er færdigbagt vendes den ud på et fad med toppen nederste for at få en mere ensartet top, mens kagen damper af laves cremen til toppen og evt
-) Det er super lækkert medkanelindholdet i kagerne og lidt sjovt, at dejen på en måde er delt i tre lag i stedet for blot at have blandet det hele sammen
et drys kanel. kager og smoothies. Og børnene kan også være med til at lave disse bananmuffins. Tilsæt det smeltede smør, de mosede bananer, havregryn og kærnemælk, og rør det godt sammen
Fx med hakket chokolade, hakkede nødder, appelsinskal, lidt hakket chili, flagesalt, syltet ingefær eller hvad du nu finder på, at din chokoladekage skal smage af
Vi plejer faktisk at bruge denne opskrift til kage - den her kendt herhjemme som 'gammelkage'. Nu har jeg fundet ud af forskellen på cupcakes og muffins, så derfor hedder dette ndlæg 'kanel muffins', selvom jeg jo har en idé om at bruge disse til cupcakes - altså muffins med pynt