Kanelsnegle kan alle vist li', og de passer sig godt både til morgenbordet og eftermiddagskaffen. At rulle dejen ekstra tyndt ud og være generøs med remoncen
Kardemommesnurrer med remonce af appelsin, vanilje og kanel. Remonce til kardemommesnurrer. Her hersker en tyk duft af kardemomme og kanel med en sød liflig undertone af appelsin
Fyld, remonce Bland det bløde smør, sukker og kanel godt sammen med en elpisker. Foldning af kanelstang Når din dej har hævet, tager du den ud på et let meldrysset bord
Selvfølgelig er det remoncen som gør hele forskellen, men jeg synes at det spiller ret godt og at bolle og remonce komplimenterer hinanden på bedste vis i denne opskrift
De syndige, men evigtgode kanelsnegle med æble og marcipan / Drømmekage-snegle / Kirsebær-snegle med marcipan og hvid choko / Snaskede kanelsnegle med remonce og vaniljecreme
Mød derfor her snaskede kanelsnegle med vaniljecreme og kanelremonce. Vaniljecremen trænger ind i dejen og blander sig med remoncen, så sneglene bliver endnu mere snaskede og fugtige
Lav remonce ved at piske det bløde smør luftigt med brun farin og kanel. Dejen til sneglene er forholdvis simpel, men så er de fyldt masser af remonce, hvor jeg har vendt godt med revne æbler og marcipan i, der gør sneglene fugtige og får fyldet til at fylde mere – helt perfekt til brunch, eftermiddagskaffe eller som et sødt indslag om aftenen