Sidst, der skulle bages til madpakken, faldt valget på Mette Blomsterbergs smørbagte kanelsnegle. Der står i opskriften, at de skal bages i små forme - det undlod jeg, da det ikke plejer at være et problem, når jeg ellers bager kanelsnegle, men denne gang med det resultat, at rigtig meget af smørret var løbet ud af sneglene
I sidste uge havde jeg fødselsdag og havde derfor inviteret familien til fødselsdagsbrunch i søndags, hvor jeg blandt andet havde bagt disse efterårs kanelsnegle
Jeg er kæmpemæssig fan af kanelsnegle, og det er det første jeg tænker på når du siger bagermad, altså lige efter tebirkes, hvis jeg skal være sådan helt ærlig
Disse kanelsnegle er både glutenfri, blodsukkervenlige og ret så lækre. Kanelsneglene er i sig selv ikke specielt søde, så ønsker jeg dem mere tro de traditionelle, kommer jeg lidt glasur på (flormelis, vand, kanel og kakaopulver)
Kanelsneglene kan også bages i muffinsforme, hvis man synes, det ser bedre ud. 24 stk. 400 gr hvedemel. Bag kanelsneglene ved 175 grader i ca. dk 24 stk. 400 gr hvedemel
Kanelsnegle med masser af dejligt fyld, en svampet dej og ingen tørre kanter. Det er lidt som om, at de her kanelsnegle ikke helt kommer til deres ret på mine billeder
Derfor har jeg til jer i dag en opskrift på nogle virkelig lækre kanelsnegle. Jeg har længe brugt den samme opskrift, som jeg har elsket, siden jeg startede med at bage kanelsnegle som barn, men jeg ønskede mig en opskrift, der gav lidt blødere og mere snaskede snegle