The post Kanelsnegleibradepande appeared first on RuthogRuth. En af mineyndlingskager er helt bestemt kanelsnegle med masser af smag og gerne lidt snasket
Fordel derefter skiverne med snippen nedad i en bradepande beklædt med bagepapir. De har en dejlig smag og på ingen måde tørre, som kanelsnegle kan blive
Læg sneglene i en bradepande beklædt med bagepapir og lad dem hæve min. Der er ikke noget bedre end en lun kanelsnegl med masser af remonce og en dejligintens kanelsmag
Jeg snakkede i telefon med min søster igår morges, og hun var igang med at lave kanelsnegle. Så ruller man den, skære den ud i nogle tykke skiver, og ligger dem på en bradepande
GlutenfriKanelsnegle. Hæld dejen direkte ud på bagepapir på en bradepande, smør evt bagepapiret med lidtolie, tryk friskerosmarinkviste ned i overfladen og drys lidt flagesalt over
Originalopskriften er fra Sif Orellanas "Krudtugler & Kanelsnegle", men denne version er lidt anderledes, med lidt flere kerner, flere slags gryn, med sirupi stedet for honning og med chokolade i stedet for rosiner