Kanelsneglene er anderledes end almindelige snegle med glasur – De smager virkeligt godt og er vildt lækre med banan og æblefyldet i, og så indeholder de meget mindre sukker end de almindelig kendte kanelsnegle
) Her kommer mine - kernesunde - favorit-kanelsnegle, med bløde dadler som hovedingrediens i fyldet. Og for lige at gøre det lidt festligt og sjovt, eksperimenterede jeg denne gang med udformningen, og lod mig inspirere af DSB´s udgave
Har bagt kanelsneglemed inspiration fra Sif Orellanas "Brusebadsboller" fra bogen "Krudtugler og kanelsnegle" Dog har jeg brugt halvt hvedemel og halvt speltmel
Halvdelen af dejen brugte jeg dog til traditionelle kanelsnegle. Ikke så meget at sige, jeg byttede remoncen ud med smeltet mælkechokolade og fik chokoladesnegle
Med denne opskrift har du et godt alternativ til de sædvanlige lækre kanelsnegle. Her er der brugt groft speltmel i tillæg til hvedemel, og i tillæg får de færdige snegle en sød og saftig smag fra det revne æble, som blander sig godt med kanel- og kardemommesmagen