Kantareller på ristet brød opskrifter

flødestuvede champignoner – På ristet brød

flødestuvede champignoner – På ristet brød

eks kantareller eller østershatte, eller måske en blanding. Flødestuvede champignoner ristetbrød. Det kan godt tage et stykke tid, men så er der også bare tilbage, at smage til med citronsaft, (så det ikke bare er fed fløde) salt og peber, og selvfølgelig riste et stykke godt brød, at servere det
Kantareller

Kantareller

Anret svampe-stuvningen ristetbrød. Kom kantarellerne panden og steg ved svag varme. Mens man venter middagen er det her den perfekte lille tapas til et glas vin

Kantareller galore

Server som tilbehør til fugl, fisk, vildt eller okse – eller spis ristetbrød, hvis du er til det
Flødestuvede kantareller

Flødestuvede kantareller

Serveres til stegt kød, fisk eller som forret ristetbrød (som vi har gjort), eller til pasta med revet parmesan
Bruchetta med kantarel

Bruchetta med kantarel

Men nu er det jo svampetid, så hvad var mere nærliggende end en bruchetta med kantareller. Det er et sprødt stykke brød med lidt fyld , som man lige kan "hapse" med fingrene

Svampet ‘hønsesalat’

Kog ind til en tyk konsistens, og vend kantarellerne i. Serveres lun med fx iceberg og ristetbrød. Kom 150-200g rensede kantareller (hvis du fx bruger chamser (champignon), som smager af mindre bruger du lidt flere) og lun igennem
Efterårets glæder

Efterårets glæder

Så da Mads og jeg den anden dag fik en pose selvplukkede trækantareller i værtsgave var begejstringen stor