eks kantareller eller østershatte, eller måske en blanding. Flødestuvede champignoner påristetbrød. Det kan godt tage et stykke tid, men så er der også bare tilbage, at smage til med citronsaft, (så det ikke bare er fed fløde) salt og peber, og selvfølgelig riste et stykke godt brød, at servere det på
Anret svampe-stuvningen påristetbrød. Kom kantarellernepå panden og steg ved svag varme. Mens man venter på middagen er det her den perfekte lille tapas til et glas vin
Men nu er det jo svampetid, så hvad var mere nærliggende end en bruchetta med kantareller. Det er et sprødt stykke brød med lidt fyld på, som man lige kan "hapse" med fingrene
Kog ind til en tyk konsistens, og vend kantarellerne i. Serveres lun med fx iceberg og ristetbrød. Kom 150-200g rensede kantareller (hvis du fx bruger chamser (champignon), som smager af mindre bruger du lidt flere) på og lun igennem