Serveres til eftermiddagskaffen eller med et iskoldt glas mælk til – jeg elsker bare en god cookie. Sprøde, store cookies med masser mørk chokolade og sej karamel i midten
Hvis du ikke bruger al karamellen, kan den opbevares i et lukket glas i køleskabet. Men man må jo indimellem prøve noget nyt, og jeg har det sidste stykke tid haft skumle planer om at lave hjemmelavet karamel af kondenseret mælk
Cremen kan holdes sig sig i et glas i op til flere uger i køleskabet. chokolade, hindbær og karamel. Argentinas svar på Nutella er "Dulce Leche" (karamelcreme), og derfor bagte jeg denne kage med karamel, da min argentinske familie var på besøg for et par dage siden
Det er klart en af mine yndlingsdesserter, og nu er jeg klar med en ny version med hindbærcoulis og karamel, og den er virkelig god (hvis jeg altså selv skal sige det)
Der er egentlig allerede en opskrift på panna cotta med hindbærcoulis på bloggen (se bare her), men den anden dag fik jeg en ide til en ny, efterårsversion med æble og karamel
Opbevares i et lukket glas eller beholder. Karamel er altid et hit og så var det at jeg kom i tanke om de her butterscotch chips fra USA, som jo er fantastiske til at putte i kager og desserter
Hvis du ikke bruger al karamellen, kan den opbevares i et lukket glas i køleskabet. Men man må jo indimellem prøve noget nyt, og jeg har det sidste stykke tid haft skumle planer om at lave hjemmelavet karamel af kondenseret mælk
Gør klar til at sætte tænderne i den lækreste, chewy, chokolade-brownie-agtige snickers cookie, du nogensinde har smagt – og servér med et glas iskoldt mælk eller en god kop kaffe