Karameliserede valnødder opskrifter

Feldsalat m. pærer og røget mørbrad

Feldsalat m. pærer og røget mørbrad

sukkerSmelt først smør og sukker i en pande til det karameliserer, og kom da valnødderne i. Afslut med de søde valnødder og spis den røgede mørbrad "on the side", eller bland den i salaten
Hvedekernesalat med feta

Hvedekernesalat med feta

Amerikanske cookies med chokolade og valnødder. En lækker fyldig salat som næsten er et måltid i sig selv
Kanelbullens Dag & De Bedste Kanelsnegle

Kanelbullens Dag & De Bedste Kanelsnegle

Det forhindrer at sneglene tørrer ud, og gør dem dejligt bløde, og de snegle, der står yderst, får den herligste karameliserede yderside
Anden & Teologerne!

Anden & Teologerne!

Valnødder. Valnødder. Hakket figner og dadler samt valnødder vendes til sidst i dejen. Pynt op med lidt citronmelisse og ristede valnødder

Rocky Road Brownie

Marshmallows, karameliserede popcorn, dronningemandler, marcipanstykker Chokoladecremeux (laves dagen før)

Kylling-ris-salat med valnød og granatæble

Når løgene er glasklare tilsættes spidskommen, valnødder og koriander og det steges ved middel varme til løgene er mørkebrune og karameliserede

Middagsplan til uge 34 - inspiration, indkøbsseddel, opskrifter og gode råd

Vend nektarinerne, når de bliver karameliserede og aspargesene, når de ser færdige ud. valnødder4 nektariener1 bundt aspargesRuccolasalat1 rødløg1 citron250 g champignonStødt nellikeTørret timianstødt spidskommenChilipulver eller cayennepeberEn pose kanelstængerSterneanisLaurbærbladeSød chili sauceSambal oelekOystersauce (østerssauce på flaskeSoyasacue2 ds røde kidneybønnerOlivenolieRaspoliesesamolie3 små dåse tomatkoncentrat4 ds. Kyllingebryst med frugt- og nøddesalat4 kyllingebryst1½ dl appelsinsaft1 dl valnødder - ristet og hakket4 nektariner1 bundt grønne asparges100 g ruccola1 rødløg125 smuldret marieneret fetaNykværnet peber1 ss olie fra fetaosten1 ts. 1) Varm valnødderne på en tør og varm stegepande til de har fået en fin farve. 5) Hæld dressingen over og drys med afkølede valnødder og smuldret fetaost. 1 dl valnødder