I denne rødkålssalat er der masser af fintsnittet rødkål (selvfølgelig), og så er der saftige appelsiner, soltørrede tranebær og karamelliserede valnødder
sukkerSmelt først smør og sukker i en pande til det karameliserer, og kom da valnødderne i. Afslut med de søde valnødder og spis den røgede mørbrad "on the side", eller bland den i salaten
Vend nektarinerne, når de bliver karameliserede og aspargesene, når de ser færdige ud. valnødder4 nektariener1 bundt aspargesRuccolasalat1 rødløg1 citron250 g champignonStødt nellikeTørret timianstødt spidskommenChilipulver eller cayennepeberEn pose kanelstængerSterneanisLaurbærbladeSød chili sauceSambal oelekOystersauce (østerssauce på flaskeSoyasacue2 ds røde kidneybønnerOlivenolieRaspoliesesamolie3 små dåse tomatkoncentrat4 ds. Kyllingebryst med frugt- og nøddesalat4 kyllingebryst1½ dl appelsinsaft1 dl valnødder - ristet og hakket4 nektariner1 bundt grønne asparges100 g ruccola1 rødløg125 smuldret marieneret fetaNykværnet peber1 ss olie fra fetaosten1 ts. 1) Varm valnødderne på en tør og varm stegepande til de har fået en fin farve. 5) Hæld dressingen over og drys med afkølede valnødder og smuldret fetaost. 1 dl valnødder