Jeg vil ikke begive mig ind i diskussionen om, hvad forskellen på karbonader og krebinetter er, men bare sige, at hos mig hedder de karbonader og er en favoritret fra mormorkøkkenet
Hæld de stegte grøntsager, bacon og de rå stykker peber i gryden, rør rundt og server med det samme. Man går aldrig fejl af en ret med en lille smule bacon og en deciliter af den røde mælk (også kaldet fløde)
Menuen blev wokkede grøntsagermed spidskål, en orientalsk inspireret, godt krydret sovs, ris og luksuskarbonader af frilandsgris fra lige oppe om hjørnet
Det er retter som karbonader, frikadeller, kartoffelsalat, lasagne, pizza, og pasteretter, som jeg godt selv kan lide at spise, og som de fleste danskere spiser ofte
Krebinet/karbonader kommer oprindeligt af, at man ristede kødet over glødende trækul (carbon=kul). Krebinetterne krydres med salt og peber og vendes i et sammenpisket æg og derefter i rasp
Varm grøntsagernemed fløde - kog op, så fløden bliver tykkere. Lad grøntsagerne dryppe af i en si. Bland fars med skinketern og ost og form det til fire karbonader
Karbonadermed kartofler og stuvede ærter og gulerødder. Bøf (skært kød) med Timiankartofler, sauterede grøntsager og Hjemmelavet favoritsovs a la Jensens bøfhus