Han bagte dem efter en opskrift i den gamle Karolines Køkken og det er en virkelig god opskrift. I min familie har min far altid bagt fødselsdagsbollerne
Jeg bruger bollerne til den lækre æggesalat eller samme med lidt let pålæg til frokosten. Squash boller1 hel revet squash1 dl hakkede mandler1 dl hakkede solsikkekerner 1/2 dl sesamfrø1 dl hørfrø1 spsk olie 3 æg1 tsk bagepulver1 spsk salt (kan være mindre eller helt udelades hvis du ønsker det)Sådan gør du
skrællede min mor gulerødderne til disse boller. Bollerne ovenover er blevet bagt utallige gange i vores køkken, de er blevet testet og godkendt af familie og venner, så nu er de endelig klar til at lande på bloggen
Om eftermiddagen, havde vi besøg af min far til boller og kage, og der blev Josefines dag virkelig reddet, da hun fik Chou Chou “Min første tand” dukken af min far
) Opskriften er fra min Arla'App (Karolines køkken) , og jeg fulgte til dels opskriften. Ja nu er det ikke engang fordi jeg er den store smørtyv, men på sådan en nybagt lun scone, og mange andre nybagte brød og boller, så må en smørklat ganske enkelt ikke mangler, og det er der helt sikkert rigtigt mange, der er enige med mig i
Flæk bollerne og rist dem på begge sider (lad bollerne køle af hvis de skal pakkes ned til picnic. ) Smør bollerne med cæsarmayo og læg dem sammen om salatblade, bacon, marineret kylling, artiskokhjerter og syltede rødløg
Søndag i køkkenet som så mange andre søndage - mit fristed, hvor jeg lader opHar bagt squash boller efter opskrift fra de gode gamle Karoline kogebøgerHar også bagt cookies delvist efter opskrift og fri fantasi - Jeg bilder mig ind at de er sunde, da der er mange gode sager i fra Urtekram
Vi havde derfor pigerne, og Alma, Karolines veninde med på den lokale kælkebakken, og det var ikke kun pigerne der susede der ned af – Thomas og jeg fik også vores andel af ture ned at bakken