Karolines køkken opskrifter

Test af Karolines Køkkens softice

Test af Karolines Køkkens softice

Der har i noget tid stået en pakke af KarolinesKøkkens nyeste påfund i mit køleskab – softice. Der er 32 grader på kontoret idag, udover at det gør det ganske umuligt at få lavet noget konstruktivt, giver det en uimodståelig lyst til is og dukkert i vandet
Børn i køkkenet

Børn i køkkenet

Det er det muntre køkken. Pigerne har tidliger hjulpt i køkkent med aftensmaden eller når der skal bages, men i en travl hverdag, har vi ofte valgt at lave det hele selv, da det går hurtiger
Sunde(re) gulerodsboller

Sunde(re) gulerodsboller

Hjemme i min mors og mit køkken er der helt faste pladser. Bollerne ovenover er blevet bagt utallige gange i vores køkken, de er blevet testet og godkendt af familie og venner, så nu er de endelig klar til at lande på bloggen
Karrysuppe med nudler og kylling

Karrysuppe med nudler og kylling

Jeg har altid været fan af Karolines supper, synses de smager rigtigt godt, og denne er ingen undtagelse
Den nemmeste ostekage

Den nemmeste ostekage

Smelt smørret. Knus kiksene i så små stykker som muligt. Det er nemmest i en food processer. Ellers rul over dem med en kagerulle
Den bedste gulerodskage

Den bedste gulerodskage

Er oprindelig fra Karolineskøkken. Efter et veloverstået marathon er jeg klar til at dele endnu en god opskrift
Lækkert foccacia brød

Lækkert foccacia brød

Min mor og jeg stod i køkkenet næsten hele morgenen, for at vi kunne tilberede mad og lækre sager til min mors venindes fødselsdag
KYLLING I JORDNØDDESAUCE

KYLLING I JORDNØDDESAUCE

)1 dl vand2½ dl KarolinesKøkken® Piskefløde 38%. 4 kyllingefileter (ca. 500 g. )2 æbler2 små fed hvidløg1
Musaka

Musaka

Til stor inspiration rundt omkring i de danske køkkener. Retten er også typisk for det balkanske køkken, men er i dag nok bedst kendt fra Tyrkiet og Grækenland
Spicy kylling med friske grøntsager

Spicy kylling med friske grøntsager

½ liter KarolinesKøkken® krydret Thaisuppe. Antal portioner 1 person 2 personer 4 personer 6 personer 8 personer Vælg ½ liter KarolinesKøkken® krydret Thaisuppe 250 g kyllingeinderfileter i små stykker 150 g ægnudler 1 tsk groft salt 1 rød peberfrugt i korte strimler (ca
Cheesecake

Cheesecake

Kagen holdt sit indtog i Danmark i 80’erne, da KarolinesKøkken barslede med opskrifter med de nye mejeriprodukter, som kvark, flødeost og hytteost. Knus 8 Oreos med en kødhammer, kagerulle eller lignende – gør det i en pose beregnet til madvarer, da det ellers vil springe rundt i hele køkkenet
Kartoffelsuppe med porrer og bacon

Kartoffelsuppe med porrer og bacon

1 dl KarolinesKøkken® Piskefløde 38%. 350 g) ¾ liter grøntsagsbouillon 1 dl KarolinesKøkken® Piskefløde 38% 1 tsk groft salt friskkværnet hvid peber Bacondrys 150 g bacon 1 grofthakket porre - den grønne del (ca
Sarah Bernhardt kager

Sarah Bernhardt kager

2 dl KarolinesKøkken® Piskefløde 38%. Fremgangsmåde. Kog fløden op i en tykbundet gryde. Bræk chokoladen i mindre stykker og smelt den i fløden
Tunmousse

Tunmousse

KarolinesKøkken sendte intet mindre end fire af disse hæfter ud i løbet af 80’erne, og opskriften på tunmousse var med i flere varianter
Karbonader med ærter og gulerødder

Karbonader med ærter og gulerødder

Du kan bruge KarolinesKøkken® Hvid mælkesauce 4%. Fremgangsmåde. Form kødet til 4 karbonader. Pisk æg og vand sammen i en dyb tallerken
Rabarberkylling

Rabarberkylling

13 dl KarolinesKøkken® Flødefraiche 30%. 6 kyllingeoverlår (ca. 1100 g). 11 tsk groft salt. 11½ spsk flydende honning