Der har i noget tid stået en pakke af KarolinesKøkkens nyeste påfund i mit køleskab – softice. Der er 32 grader på kontoret idag, udover at det gør det ganske umuligt at få lavet noget konstruktivt, giver det en uimodståelig lyst til is og dukkert i vandet
Det er det muntre køkken. Pigerne har tidliger hjulpt i køkkent med aftensmaden eller når der skal bages, men i en travl hverdag, har vi ofte valgt at lave det hele selv, da det går hurtiger
Hjemme i min mors og mit køkken er der helt faste pladser. Bollerne ovenover er blevet bagt utallige gange i vores køkken, de er blevet testet og godkendt af familie og venner, så nu er de endelig klar til at lande på bloggen
Til stor inspiration rundt omkring i de danske køkkener. Retten er også typisk for det balkanske køkken, men er i dag nok bedst kendt fra Tyrkiet og Grækenland
½ liter KarolinesKøkken® krydret Thaisuppe. Antal portioner 1 person 2 personer 4 personer 6 personer 8 personer Vælg ½ liter KarolinesKøkken® krydret Thaisuppe 250 g kyllingeinderfileter i små stykker 150 g ægnudler 1 tsk groft salt 1 rød peberfrugt i korte strimler (ca
Kagen holdt sit indtog i Danmark i 80’erne, da KarolinesKøkken barslede med opskrifter med de nye mejeriprodukter, som kvark, flødeost og hytteost. Knus 8 Oreos med en kødhammer, kagerulle eller lignende – gør det i en pose beregnet til madvarer, da det ellers vil springe rundt i hele køkkenet