Jeg er sikker på der kommer flere af Karolines hits på bloggen i fremtiden. Jeg har fået den nye Karoline kogebog, og den er fyldt med gode historier og minder fra barndommen
Karolines pastasovs. Bland laks, karolines pastasovs og grøntsager i en pande og varm op. 2 pers. 250 gr. 250 gr. Skær laksen i passende tern og steg på en pande 2- 3 min. 250 gr spaghetti. 250 gr laksefileter. 1 pk Karolines pastasovs
Som med LCHF som livsstil kan man gribe fat i en rigtig retro opskrift fra Karolines køkken. 20 minutter Print Ingredienser 2 dåser god tun 200 g blødt smør 1 dl creme fraiche 18% saft fra en ½ lime salt og peber 200 g rejer 1 bakkesalat 1 glas hvide asparges Instruktioner Kom drænet tun, blød smør og creme fraiche i en foodprocessor og hak det til en fin og jævn masse. 2. 29252 dåser g. 200 g
Opskriften er inspireret af min nye kogebog fra Food Festival, nemlig Alle tiders Karoline. Varm chokolade med syltet ingefær og flødelåg1 glas2 spsk. sukker½ kugle syltet ingefær (stem ginger) i skiver2 tsk. lage fra ingefæren2 dl minimælk1-1½ stykke mørk pålægschokolade af god kvalitet (f. 2 spsk vand
Denne slags er lavet ud fra en opskrift i kogebogen. – 25 g gær. – 2 tsk rørsukker. – 2 spsk. Rør gær og sukker ud i vandet og lad det stå i 20-30 minutter, til den skummer lidt. 2. Kom 2-3 bagels i vandet af gange og lad dem simre 5 minutter i vandet. Bag alle bagels i ovnen ved 200 grader i ca. 18-20 minutter. PinterestTwitterFacebookGoogleTumblrE-mailUdskriv 25 g. 2 tsk rørsukker. 2 spsk olivenolie
Men nu er vi kommer dertil, hvor Karoline har en alder, hvor hun faktisk kan gøre meget selv, og så håber jeg på, at nu hvor Thomas ikke skal bruge 2 x 45 minutter på transport hverdag, at der kommer til at være lidt mere luft i hverdagen. Det var 2 stolte piger der satte sig til bords. Opskriften på frikadeller havde jeg fundet i kogebogen Børnenes Køkken, en bog med over 300 nemme opskrifter skrevet til børn eller nybegynder
(fra Karolineskogebog). 525 gr. 1 1/2 tsk. Smør 3 X 23. Pisk så i 20 sek. 250 gr. 1/2 dl. Stil kagen køligt i minimum 2 timer. 250 gr. 250 gr. 525 gr sukker. 1 1/2 tsk salt
Han er mejerist ved Arla og i julegave havde han fået bogen 'Aller tiders Karoline', som er dels en kogebog og dels en historiebog og ikke mindst en superlækker billedbog