Karolines kogebog 2 opskrifter

Karolines Tunmousse opskrift

Karolines Tunmousse opskrift

2 dåser tun. 200 g blødt smør. 1-2 tsk citronsaft. 8-10 personer. Hæld vandet eller olien fra tunen. Mos tunen i en skål med elpisker eller en gaffel
Alle tiders Karoline

Alle tiders Karoline

Jeg er sikker på der kommer flere af Karolines hits på bloggen i fremtiden. Jeg har fået den nye Karoline kogebog, og den er fyldt med gode historier og minder fra barndommen
Sunde(re) gulerodsboller

Sunde(re) gulerodsboller

Du skal bruge (12 stk. 25 g gær. 2,5 dl lunken vand. 2-3 mellemstore gulerødder – gerne økologiske. 2 æg. Bag bollerne i forvarmet ovn ved 200 grader i 15-20 minutter. PinterestTwitterFacebookGoogleTumblrE-mailUdskriv 25 g gær. 2,5 dl lunken vand. 2-3 mellemstore gulerødder – gerne økologiske. 2 æg
Sund og lækker wokret med masser af grønt

Sund og lækker wokret med masser af grønt

2 store gulerødder. – 2 fed hvidløg. 2 dl soya. – 2 spsk. – 2 fed fintrevet fed hvidløg. 2. PinterestTwitterFacebookGoogleTumblrE-mailUdskriv 2 store gulerødder. 2 fed hvidløg. 2 dl soya. 2 spsk fintrevet frisk ingefær. 2 fed fint
Karrysuppe med nudler og kylling

Karrysuppe med nudler og kylling

Jeg har altid været fan af Karolines supper, synses de smager rigtigt godt, og denne er ingen undtagelse
Pasta med laks

Pasta med laks

Karolines pastasovs. Bland laks, karolines pastasovs og grøntsager i en pande og varm op. 2 pers. 250 gr. 250 gr. Skær laksen i passende tern og steg på en pande 2- 3 min. 250 gr spaghetti. 250 gr laksefileter. 1 pk Karolines pastasovs
Sarah Bernhardt kager

Sarah Bernhardt kager

2 dl Karolines Køkken® Piskefløde 38%. Fremgangsmåde. Kog fløden op i en tykbundet gryde. Bræk chokoladen i mindre stykker og smelt den i fløden
Tunmousse – En ren retro opskrift

Tunmousse – En ren retro opskrift

Som med LCHF som livsstil kan man gribe fat i en rigtig retro opskrift fra Karolines køkken. 20 minutter Print Ingredienser 2 dåser god tun 200 g blødt smør 1 dl creme fraiche 18% saft fra en ½ lime salt og peber 200 g rejer 1 bakkesalat 1 glas hvide asparges Instruktioner Kom drænet tun, blød smør og creme fraiche i en foodprocessor og hak det til en fin og jævn masse. 2. 29252 dåser g. 200 g
Rispilaf med purløg og bøf

Rispilaf med purløg og bøf

Inspiration til opskriften er hentet hos Arla (Karolineskogebog), hvor jeg for lang tid siden så en ret med brune ris og grøntsager
Hjemmelavet varm chokolade med syltet ingefær og flødelåg

Hjemmelavet varm chokolade med syltet ingefær og flødelåg

Opskriften er inspireret af min nye kogebog fra Food Festival, nemlig Alle tiders Karoline.  Varm chokolade med syltet ingefær og flødelåg1 glas2 spsk. sukker½ kugle syltet ingefær (stem ginger) i skiver2 tsk. lage fra ingefæren2 dl minimælk1-1½ stykke mørk pålægschokolade af god kvalitet (f. 2 spsk vand
Hjemmelavede bagels

Hjemmelavede bagels

Denne slags er lavet ud fra en opskrift i kogebogen. – 25 g gær. – 2 tsk rørsukker. – 2 spsk. Rør gær og sukker ud i vandet og lad det stå i 20-30 minutter, til den skummer lidt. 2. Kom 2-3 bagels i vandet af gange og lad dem simre 5 minutter i vandet. Bag alle bagels i ovnen ved 200 grader i ca. 18-20 minutter. PinterestTwitterFacebookGoogleTumblrE-mailUdskriv 25 g. 2 tsk rørsukker. 2 spsk olivenolie
Børn i køkkenet

Børn i køkkenet

Men nu er vi kommer dertil, hvor Karoline har en alder, hvor hun faktisk kan gøre meget selv, og så håber jeg på, at nu hvor Thomas ikke skal bruge 2 x 45 minutter på transport hverdag, at der kommer til at være lidt mere luft i hverdagen. Det var 2 stolte piger der satte sig til bords. Opskriften på frikadeller havde jeg fundet i kogebogen Børnenes Køkken, en bog med over 300 nemme opskrifter skrevet til børn eller nybegynder
Kartoffelgratin a la Karoline

Kartoffelgratin a la Karoline

Jeg havde en rest svinekam i fryseren, og til den lavede jeg en kartoffelgratin fra en gammel Karoline kogebog
Julekage

Julekage

(fra Karolineskogebog). 525 gr. 1 1/2 tsk. Smør 3 X  23. Pisk så i 20 sek. 250 gr. 1/2 dl. Stil kagen køligt i minimum 2 timer. 250 gr. 250 gr. 525 gr sukker. 1 1/2 tsk salt
Tomatpesto - solskin på maden

Tomatpesto - solskin på maden

Der er efterhånden ved at gå KarolinesKogebog i bloggen her, og det er måske ikke tilfældigt med det kedelige sommervejr, vi har for tiden
Uldne kartofler - og verdens bedste kollegaer

Uldne kartofler - og verdens bedste kollegaer

Han er mejerist ved Arla og i julegave havde han fået bogen 'Aller tiders Karoline', som er dels en kogebog og dels en historiebog og ikke mindst en superlækker billedbog