J. e. g. h. a. r. n. i. t. o. d. v. Å. u. s. ,. ø. f. k. m. j. y. V. l. 1. -. 2. å. b. P. p. C. N. æ. D. F. E. ". M. G. w. L. c. 5. 0. S. R. K. (. ). 3. T. B. H. I. |. O. <. z. ) g
Boller i karry, det er bare godt. Kødbollerne skal smage af noget og karrysaucen skal være stærk. Vi havde besøg af Tinas kusine og hendes livret er tilfældigvis boller i karry
rød karry pasta. Kom lidt olie i en gryde og svits kyllingen sammen med chili og hvidløg og et par gode skefulde rød karry pasta- Hvor meget du vil bruge her, er op til dig – jeg bruger meget , nok ca et halvt glas, for jeg vil gerne have en stærk suppe
"Karry" er en ret, der stammer fra de asiatiske lande og som findes i forskellige farver og smage. Man kan blande sin egen karry af forskellige krydderier, men den lette udgave er at købe karrypasta i et supermarked og lave sin karry deraf
madras karry. karry. Tilsæt karry, spidskommen, chili og sukker. I mens hakket du de to løg i fine tern, sauter dem gyldne på en pande, tilsætter kødet og karry og bruner det af
I dag vil jeg friste med en udgave med karry og æble. Karry kål gryde med æble. Svits løg og karry. Smag til om der mangler salt eller syre eller karry