Jeg har aldrig været den helt store fiskespiser, hvilket opskriftindekset her på siden nok vidner om, men lige siden jeg var helt lille, har jeg elsket marinerede sild med min mors karrysalat
Stil karrysalaten køleskabet og lad den trække mindst et par timer. 1 hårdkogt æg3 små cornichoner 1/2 rødløg1 spsk kapers1 lille sødt æble1 1/2 dl cremefraiche1 spsk mayonnaise1 1/2 tsk mild karry½ tsk
Til silden blev der serveret min hjemmelavede karrysalat med flødeskum. I forbindelse med påsken lavede vi en lille påskefrokost i samarbejde med Christians forældre
For, hvor man end sig vender hen, er der småkager, konfekt, sildemadder med karrysalat og en lille en til, rullepølse, rødkål, gløgg, æbleskiver og mange andre gode sager
Sild med karrysalat til at starte med, efterfulgt af en buffet med helstegt dyrekølle og tilbehør, sprængt skinke med kartoffelsalat og et bjerg af små frikadeller og rødkål
Karrysalat. Små kartofler vendt i hjemmelavet urtepesto hertil brun sauce af miso og kokosmælk. Jeg plejer at infomere om mulighederne for bestilling af vegansk mad i julen nederst i min ultimative guide til en vegansk jul, men i år har jeg valgt at skrive om dem i et separat indlæg, fordi der simpelthen er så mange fantastiske muligheder i år, og det gør det nemmere at få øje på dem og finde dem frem igen
En sjælden gang i mellem også en sild til mig, og så vil jeg gerne have min egen karrysalat på. Jeg ved ikke om det er pga den gule påskefarve, men karrysalat hører ligesom bare til nu…