I den anledning giver jeg opskriften på denne skønne pocheret torsk medramsløgogæble, serveret i en herlig karry-sovs / suppe uden mel, men med masser af krydderier samt ovnbagte hokkaido græskar
Blend æbleogløg sammen (jeg brugte en miniblender). Skræl æbletog fjern kernehuset. Sammen med lækker, krydret karrysovsog ris, udgør bagt butternut squash det perfekte efterårsmåltid, hvis man spørger mig
Kyllinge kødboller i karrysovsmed toppingmix. Karrysovs. Der til har jeg valgt at servere jasminris, men til en anden gang vil jeg nok skifte det ud mednoget perlebyg som er super lækker og har en dejlig og mere kraftig smag
Samme gryde, der nu er tom, varmes igen op med lidt olie, løgog karry. Den er let at gøre sundere, da fars kan fyldes med grønt og havregryn, uden det går ud over smagen - og det gør retten billigere
—–karrysovs—–. En opbagt sauce med karry, løgogæble. Kogt kød med opbagt karrysauce. Bollerne derimod, er ikke lavet af kød, men af kål med linser + krydderier
Når alle kødbollerne er kogt færdige siges suppen og gemmes til brug i karrysovsen. Karrysovs. Jeg servede den sammen med løse ris og en hurtig råkost af gulerod ogæblemed en dressing af hvidløg, citron og olivenolie
Karrysovs. Tilsæt de hakkede løgogæbleternog lad det svitse med til løgene er klare. Til gengæld skal han selv være med til at handle ind til maden, og tilberede måltidet (med den hjælp han nu måtte have behov for)
Til karrysovsen skal løget først svitses, men kun til det bliver blankt. Karrysovs. Bland alle ingredienserne til kødbollerne og sæt bollerne på en bageplade med bagepapir, bollerne skal have størrelse som når de formes med en alm