Karrysovs med æble og løg opskrifter

Karrysovs med løg og æble

Karrysovs med løg og æble

Forskellen på karrysovsenog alm krydret sovs, er at karryen skal med fra starten. Tit laver jeg sovs på løgogæble, som jeg krydrer med forskelligt
Pocheret torsk med æble i karrysovs / suppe

Pocheret torsk med æble i karrysovs / suppe

I den anledning giver jeg opskriften på denne skønne pocheret torsk medramsløgogæble, serveret i en herlig karry-sovs / suppe uden mel, men med masser af krydderier samt ovnbagte hokkaido græskar
Bagt butternut squash med karrysovs og ris

Bagt butternut squash med karrysovs og ris

Blend æbleogløg sammen (jeg brugte en miniblender). Skræl æbletog fjern kernehuset. Sammen med lækker, krydret karrysovsog ris, udgør bagt butternut squash det perfekte efterårsmåltid, hvis man spørger mig

Boller i karry

Man kan med fordel lave dobbelt portion kødboller og blomcoliris, så man kan lave retten igen dagen efter ved kun at lave karrysovsen
Boller i Karry

Boller i Karry

Si kogevandet/afskumkogevandetog gem det til karrysovsen. Hak løget fint, skræl og riv æblet fint (her valgte jeg at rive æblet groft med skræl)
Boller i karry

Boller i karry

Kyllinge kødboller i karrysovsmed toppingmix. Karrysovs. Der til har jeg valgt at servere jasminris, men til en anden gang vil jeg nok skifte det ud mednoget perlebyg som er super lækker og har en dejlig og mere kraftig smag
Boller i karry

Boller i karry

Samme gryde, der nu er tom, varmes igen op med lidt olie, løgog karry. Den er let at gøre sundere, da fars kan fyldes med grønt og havregryn, uden det går ud over smagen - og det gør retten billigere
Boller i karry med et twist

Boller i karry med et twist

Karrysovs. Løget halveres og skæres i ultra tynde skiver, æblerne skæres i små stykker. Tilsæt nu æbleog krydderurter og smag til med salt og peber
Baronens boller i karry

Baronens boller i karry

Salt og peber Tilbehør. Dampede grøntsager - fx blomkål, gulerødder og ærter, ris, chutney eller relish

(Krydrede kål-)Boller i karry

—–karrysovs—–. En opbagt sauce med karry, løgogæble. Kogt kød med opbagt karrysauce.  Bollerne derimod, er ikke lavet af kød, men af kål med linser + krydderier

Boller i karry med kylling

Alle danskere kender den traditionelle middagsret boller i karry, som er kogte kødboller i en tyk karrysovs
Kyllingeboller i Karry

Kyllingeboller i Karry

Når alle kødbollerne er kogt færdige siges suppen og gemmes til brug i karrysovsen. Karrysovs. Jeg servede den sammen med løse ris og en hurtig råkost af gulerod ogæblemed en dressing af hvidløg, citron og olivenolie

Kylling i karry

Karrysovs. Tilsæt de hakkede løgogæbleternog lad det svitse med til løgene er klare. Til gengæld skal han selv være med til at handle ind til maden, og tilberede måltidet (med den hjælp han nu måtte have behov for)
Boller i karry og kokos med perlerug

Boller i karry og kokos med perlerug

Til karrysovsen skal løget først svitses, men kun til det bliver blankt. Karrysovs. Bland alle ingredienserne til kødbollerne og sæt bollerne på en bageplade med bagepapir, bollerne skal have størrelse som når de formes med en alm
BOLLER - I - KARRY

BOLLER - I - KARRY

Karrysovs. Derefter tilføjes æbletog lad det svitse med i endnu et minut. Rør kødet sammen med salt, peber, og æg

Karrysovs 2 slags

 Tilsæt creme fraiche og vand som røres i sammen med boullion.  Svits løgogæblerog drys melet over.  Tilsæt vand og mælk lidt ad gangen, mens du rører

Boller i karry

Tag bollerne op af vandet og gem vandet til karrysovsen. Karrysovs. Rør kødet med salt og tilsæt havregryn, peber, mel, æg ogløg