Karrysovs med æble opskrifter

Karrysovs med løg og æble

Karrysovs med løg og æble

Forskellen på karrysovsen og alm krydret sovs, er at karryen skal med fra starten. Tit laver jeg sovs på løg og æble, som jeg krydrer med forskelligt
Pocheret torsk med æble i karrysovs / suppe

Pocheret torsk med æble i karrysovs / suppe

I den anledning giver jeg opskriften på denne skønne pocheret torsk med ramsløg og æble, serveret i en herlig karry-sovs / suppe uden mel, men med masser af krydderier samt ovnbagte hokkaido græskar
Bagt butternut squash med karrysovs og ris

Bagt butternut squash med karrysovs og ris

Skræl æblet og fjern kernehuset. Sammen med lækker, krydret karrysovs og ris, udgør bagt butternut squash det perfekte efterårsmåltid, hvis man spørger mig

Boller i karry

Man kan med fordel lave dobbelt portion kødboller og blomcoliris, så man kan lave retten igen dagen efter ved kun at lave karrysovsen
Boller i Karry

Boller i Karry

Si kogevandet/afskum kogevandet og gem det til karrysovsen. Hak løget fint, skræl og riv æblet fint (her valgte jeg at rive æblet groft med skræl)
Boller i karry

Boller i karry

Kyllinge kødboller i karrysovsmed toppingmix. Karrysovs. Der til har jeg valgt at servere jasminris, men til en anden gang vil jeg nok skifte det ud med noget perlebyg som er super lækker og har en dejlig og mere kraftig smag
Boller i karry

Boller i karry

Den er let at gøre sundere, da fars kan fyldes med grønt og havregryn, uden det går ud over smagen - og det gør retten billigere
Boller i karry med et twist

Boller i karry med et twist

Karrysovs. Tilsæt nu æble og krydderurter og smag til med salt og peber. Løget halveres og skæres i ultra tynde skiver, æblerne skæres i små stykker
Baronens boller i karry

Baronens boller i karry

1½ tsk salt og Peber Karrysovs. 100 g æble, fx. 1½ tsk salt og Peber Karrysovs. 100 g æble, fx. Ingredienser Kødboller, ca 20 stk

(Krydrede kål-)Boller i karry

—–karrysovs—–. En opbagt sauce med karry, løg og æble. Kogt kød med opbagt karrysauce. Tilsæt derefter skrællet og fintrevet æble samt karry

Boller i karry med kylling

Alle danskere kender den traditionelle middagsret boller i karry, som er kogte kødboller i en tyk karrysovs
Kyllingeboller i Karry

Kyllingeboller i Karry

Karrysovs. Jeg servede den sammen med løse ris og en hurtig råkost af gulerod og æblemed en dressing af hvidløg, citron og olivenolie

Kylling i karry

Karrysovs. Tilsæt de hakkede løg og æbletern og lad det svitse med til løgene er klare. Til gengæld skal han selv være med til at handle ind til maden, og tilberede måltidet (med den hjælp han nu måtte have behov for)
Regnvejrsmad - Boller i karry

Regnvejrsmad - Boller i karry

Opskrift på karrysovs. Når jeg laver boller i karry er det med hjemmelavede kødboller og opbagt sovs med karry og små æbletern i
BOLLER - I - KARRY

BOLLER - I - KARRY

Karrysovs. Derefter tilføjes æblet og lad det svitse med i endnu et minut. som er klassisk med lidt mere klassisk på

Karrysovs 2 slags

 Tilsæt creme fraiche og vand som røres i sammen med boullion.  Svits løg og æbler og drys melet over.  Smag sovsen til med peber, salt, citron og eventuelt mere karry