Med inspiration fra mit yndlings take-away sted i Aarhus 'Woksquare' har jeg her forsøgt at skabe en udgave af deres karrysovs, som blandt andet retten 'kylling i karry' indeholder - som er intet mindre end fantastisk
Brun sovs, hvid sovs, karrysovs, persillesovs, bearnaisesovs, champignonsovs, rødvinssovs. , men ellers er der ikke ret mange retter, man ikke kan spise en eller form for sovs til – stuvninger er jo også en slags sovs
Du kan snitte den i strimler og bruge den i wok retter, pita brød, panere og stege den, komme den i karrysovs, paprikasovs, eller bruge den som pålæg i en sandwich, i en burger… kun fantasien sætter grænser
Lav den til en karrysovs eller… mulighederne er mange. Hvis du vil have en klassisk brun sovs, kan du tilsætte et par laurbærblade, kulør og lidt rødvin
jeg havde dog skiftet de planlagte ærter ud med broccoli fordi jeg havde noget broccoli tilbage fra den dag jeg fik broccolisalat, så sparede jeg også lidt af mine propoints