I dag er det international fiske- og æbledag. I den anledning giver jeg opskriften på denne skønne pocheret torsk med ramsløg og æble, serveret i en herlig karry-sovs / suppe uden mel, men med masser af krydderier samt ovnbagte hokkaido græskar
Sæt kødbollerne til side og gem bouillonen til karrysovsen. Karrysovs. Man kan med fordel lave dobbelt portion kødboller og blomcoliris, så man kan lave retten igen dagen efter ved kun at lave karrysovsen
Han kunne dog fortælle, at I hans barndomshjem blev retten ikke serveret med karrysovs. I aften stod menuen på Ristaffel, hvilket altid har været min ynglingsspise, og som barn var det altid på menuen på min fødselsdag
Karrysovs. Karrysovs. Kødboller. 500 gr. hakket kalv og flæsk. 4 spsk. mel. 1 æg. 1½ dl. mælk. salt og peber. (evt. et lillebitte bitte revet chalotteløg, hvis man ikke kan overtale resten af familien til at undvære det
Med inspiration fra mit yndlings take-away sted i Aarhus 'Woksquare' har jeg her forsøgt at skabe en udgave af deres karrysovs, som blandt andet retten 'kylling i karry' indeholder - som er intet mindre end fantastisk
Kyllinge kødboller i karrysovs med toppingmix. Karrysovs. Dejlig smagfuld ret. Kødbollerne er lavet af kylling og sovsen har fået lidt æbler og så en dejlig toppingmix udover som består af blå druer, forårsløg og saltet peanuts
Og ved siden af lavede jeg så en karrysovs, baseret på fløde (18%), gurkemeje, karry og peber. Så har jeg endelig fået afleveret mit eksamensprojekt – og det var endda det sidste i mit liv, sådan af det der er planlagt
salt Peber1 l bouillon til kogningPureret karrysovs. Boller i karry er virkelig en hverdagsklassiker. Den er let at gøre sundere, da fars kan fyldes med grønt og havregryn, uden det går ud over smagen - og det gør retten billigere
Karrysovs. Karrysovs. denne danske klassiker vi alle kender fra barndommen, smager stadig godt men synes nogle gange den bliver lidt kedelig så besluttede mig for at lave en version med et lille pift af noget mere smag og moderne touch