Karrysovs opskrifter

Karrysovs med løg og æble

Karrysovs med løg og æble

Forskellen på karrysovsen og alm krydret sovs, er at karryen skal med fra starten. Tit laver jeg sovs på løg og æble, som jeg krydrer med forskelligt
Karrysovs

Karrysovs

Karrysovs … eller karrysauce – den diskussion er taget mange gange i mange hjem og ved mange lejligheder
kylling og broccoli i karrysovs

kylling og broccoli i karrysovs

I dag var det en opskrift som i bogen hedder Broccoli i karrysovs. Har lånt en kogebog der hedder "Hey - hvad skal vi spise" af Julie Hey
Pocheret torsk med æble i karrysovs / suppe

Pocheret torsk med æble i karrysovs / suppe

I dag er det international fiske- og æbledag. I den anledning giver jeg opskriften på denne skønne pocheret torsk med ramsløg og æble, serveret i en herlig karry-sovs / suppe uden mel, men med masser af krydderier samt ovnbagte hokkaido græskar

Boller i karry

Sæt kødbollerne til side og gem bouillonen til karrysovsen. Karrysovs. Man kan med fordel lave dobbelt portion kødboller og blomcoliris, så man kan lave retten igen dagen efter ved kun at lave karrysovsen
Ristaffel

Ristaffel

Han kunne dog fortælle, at I hans barndomshjem blev retten ikke serveret med karrysovs. I aften stod menuen på Ristaffel, hvilket altid har været min ynglingsspise, og som barn var det altid på menuen på min fødselsdag
Boller i karry

Boller i karry

Karrysovs. Karrysovs. Kødboller. 500 gr. hakket kalv og flæsk. 4 spsk. mel. 1 æg. 1½ dl. mælk. salt og peber. (evt. et lillebitte bitte revet chalotteløg, hvis man ikke kan overtale resten af familien til at undvære det
OKSEKØD I PANANG M. STEGTE BLOMKÅLSRIS

OKSEKØD I PANANG M. STEGTE BLOMKÅLSRIS

Med inspiration fra mit yndlings take-away sted i Aarhus 'Woksquare' har jeg her forsøgt at skabe en udgave af deres karrysovs, som blandt andet retten 'kylling i karry' indeholder - som er intet mindre end fantastisk
Boller i Karry

Boller i Karry

Si kogevandet/afskum kogevandet og gem det til karrysovsen. Ingredienser til karrysovs (til 4 personer)
Brun sovs

Brun sovs

Brun sovs, hvid sovs, karrysovs, persillesovs, bearnaisesovs, champignonsovs, rødvinssovs. Del. Brun sovs – Vi danskere spiser sovs til rigtig mange retter
Boller i karry

Boller i karry

Kyllinge kødboller i karrysovs med toppingmix. Karrysovs. Dejlig smagfuld ret. Kødbollerne er lavet af kylling og sovsen har fået lidt æbler og så en dejlig toppingmix udover som består af blå druer, forårsløg og saltet peanuts
Kyllingeboller i karry LCHF

Kyllingeboller i karry LCHF

Og ved siden af lavede jeg så en karrysovs, baseret på fløde (18%), gurkemeje, karry og peber. Så har jeg endelig fået afleveret mit eksamensprojekt – og det var endda det sidste i mit liv, sådan af det der er planlagt
Boller i karry

Boller i karry

salt Peber1 l bouillon til kogningPureret karrysovs. Boller i karry er virkelig en hverdagsklassiker. Den er let at gøre sundere, da fars kan fyldes med grønt og havregryn, uden det går ud over smagen - og det gør retten billigere
Boller i karry med et twist

Boller i karry med et twist

Karrysovs. Karrysovs. denne danske klassiker vi alle kender fra barndommen, smager stadig godt men synes nogle gange den bliver lidt kedelig så besluttede mig for at lave en version med et lille pift af noget mere smag og moderne touch
Baronens boller i karry

Baronens boller i karry

1½ tsk salt og Peber Karrysovs. 1½ tsk salt og Peber Karrysovs. Ingredienser Kødboller, ca 20 stk