Blend grøntsagerne med boullionen og noget af vandet. Server med halverede vindruer. gulerødder1 stort løg eller 22 æbler1l. herbamare grøntsagsboullionEn håndfuld arametang, det der er i tynde strimlerSalt og peberSaft og skal af ½ citron½ tsk fishsauce ( det fremhæver smagen i retten)et lille drys vanille1 stor klase vindruer – de grønneHak gulerødder, æble, løg, hvidløg. Tilsæt æbler, gulerod og vend det rundt og lad det simre i 20 minutter over svag varme. 22 æbler
Karrysuppe m. Smag til med ingefær. Pisk æggeblommen med vand, salt og peber. Kom spinat på en pande og hæld æggemassen over og drys med soltørret tomat og forårsløg
Løg og æbletern svitses i margarinen med karryen. En af minderne jeg fik med mig hjem var en dejlig mulligatawnysuppe, som jeg desværre ikke har en opskrift på