Hæld karrysuppe og vand i en tykbundet gryde og bring suppen i kog under omrøring. Fx valgte vi at komme alle grøntsager i først, så de bliver kogt godt møre, og komme kyllingen i til sidst, så den ikke bliver kogt helt "tør"
Karrysuppemedkylling, karrysuppemed rejer, karrysuppemed ris, cremet karrysuppe, blendet karrysuppe, grøn karrysuppe, gul karrysuppe … jeg kan blive ved
Karrysuppemed ovnbagt fisk og forårsløg. Kartoffelsalat medkylling, bacon og karrydressing. Men uanset så er mulighederne med sådan et glas karry uendelige, og jeg vil runde nogle af mulighederne i denne uge
fiskefrikadeller med remoulade og stegte rodfrugter, kyllingelårmed appelsin. husholdningsøkonomi har decembers overforbrug med efterfølgende overflod, i den
Suppen smages til med limesaft. Steg kyllingen i blandingen og når den er gennemstegt tilsættes fiskesauce, resten af kokosmælken, vand, boullion og sødemidlet