Men du får til gengæld søde, møre og sprøde i kanten-sød kartoffelfritter. Jeg havde en af de der dage for nyligt, hvor jeg bare virkelig godt kunne spise nogle fritter med mayo – kender I det
Top den bagte pizza med rucola, tomater og parmasan og server den med de varme fritter og evt. 1 stor sød kartoffel. Tænd ovnen på 200 grader, og skræl den søde kartoffel og skær den i stave. Bag fritterne i 25-30 min. Opskriften er udviklet til Meny i Rønde 1 stor sød kartoffel
Faktisk kan man lave fritter af mange grøntsager, eksempelvis sød kartoffel, pastinak, persillerod, rødbeder eller knoldselleri og det kan være lækkert med en hjemmelavet aioli til
Kartoffel og kyllingelever. Efter 1 minut og 20 sekunder skulle vi komme kryddersmørret på panden, og derefter garnituren + en slags kartoffel crisp, som ses bagerst på billedet ovenfor
med et lille stykke kartoffel eller en brødterning, inden du kommer kartoflerne i. Om det så er kartofler i ovn, pommes frites, kartoffelmos, brasede eller kogte kartofler, du plejer at servere til
Derfor står den på sprøde ovnbagte kyllingenuggets med sød kartoffelfritter. Jeg er klar med næste madplan, og temaet for denne gang kommer faktisk som et ønske fra en af jer
Jeg kogte noget bulgur og kom det i en skål med frisk spinat, agurketern, halve cherrytomater, majs og ovnbagte sød kartoffelfritter, som jeg havde skåret i stave, vendt i lidt olivenolie og krydderier og bagt i ovnen i cirka 30-40 minutter ved 200 grader
Kartoffel & hjerte. Vi spiste selvfølgelig en masse snoller, is og fritter og drak alt for meget sodavand og saftevand i løbet af dagen, men er det ikke lige præcis sådan det skal være
Cremet pasta med kylling, svampe og soltørrede tomater / Ovnbagte kyllingenuggets med sød kartoffelfritter / Kyllingefrikadeller med rødbede og hytteost
Til burgeren kunne man vælge fire forskellige slags tilbehør - herunder bagt kartoffel, kartoffelmos, pommes frites og salat - den sidste en positiv overraskelse og en god ide, hvis jeg skal besøge stedet igen, da man bliver MEGET mæt af al frituren