ingefær. Efter en lang dag, hvor der er jule for fulde gardiner, er det godt med en nem og lækker omgang aftensmad, og valget faldt på en indisk sød kartoffelsuppe med lækkert brød til
fint revet ingefær. 11 sød kartoffel, i grove tern. 1Suppe topping. 1Tilsæt squash, persillerod, sød kartoffel, hvidløg og ingefær og steg det med i et par minutter. 1Skru ned til lav varme og lad suppen simre i 15 min. 1Imens laves toppingen til suppen. 1Tilsæt spinat og grønkål til suppen, når det er faldet sammen blendes suppen jævn med en stavblender. 1Smag suppen til med salt. 1Anret suppen skåle og fordel toppingen ovenpå
Gulerødderne, ingefæren, de søde kartofler og løgene skrælles og skæres ud i tern (løg småhakkes). Derfor skulle det selvfølgelig være denne suppe, der skulle promoveres på TV
revet ingefær frisk. rør rundt og kom kartoffel og gulerødder i og rør igen rundt. Dejlig suppe til en sommerdag, en regnvåd efterårsdag eller kold vinteraften