Hver kartoffel skæres ud i en stor firkant og kommes i en foliebakke med olieRiv citronskallen på et fint rivejern eller med et juliennejern og kom det i en separat skål
Kartofelfondant (Pommesfondant). Hver kartoffel skæres ud i en stor firkant og kommes i en foliebakke med olieRiv citronskallen på et fint rivejern eller med et juliennejern og kom det i en separat skål
Kartofelfondant (Pommesfondant). Hver kartoffel skæres ud i en stor firkant og kommes i en foliebakke med olieRiv citronskallen på et fint rivejern eller med et juliennejern og kom det i en separat skål
Kom andefedt på panderne i lige og ganske generøs mængde, og hav et værktøj klar som du kan gribe og vende hver enkelt kartoffel med - de skal nemlig steges på alle sider, og der er noget nørklearbejde i det her
Hver kartoffel skæres ud i en stor firkant og kommes i en foliebakke med olieRiv citronskallen på et fint rivejern eller med et juliennejern og kom det i en separat skål