Start med at skære bacon i tynde strimler og rist dem sprøde i en stor gryde, når baconen er sprød tages den op og lægges til side, behold fedtet i gryden
En dejlig mættende middag og det bedste er at der stadig er en portion i gryden ♥ Jeg synes at det er skønt, når jeg kan spise rester fra aftensmaden til min frokost
Smelt smørret i en stor gryde. Men med super dejlig sommer, solskin og varme udenfor, var det jo ikke ligefrem suppevejr, så derfor faldt valget på Vichyssoise, som er den lækreste cremede kartoffel/porresuppe, man kan forestille sig
Smid porre, kartoffel og krydderier i gryden. 1 stor porre. Start med at skrælle kartoflerne, skære dem i tern og skyl dem i en skål eller dørslag 5-10 minutter for at få den værste stivelse ud af kartoflerne - dermed undgår du at din suppe bliver "klistret og gummiagtig" - do not underestimate this part
rugbrødskrymmel og chilicreme, og den cremet forret Kartoffel/porresuppe m. Kom alle ternene i en gryde og hæld vand over, indtil vander dækker alle ternene i gryden
Når løgene har en klar farve, kommes gulerods- og kartoffelterninger i. Når gulerødder og kartofel er blevet 'al dente' (tjek med en spids kniv - kartoflen/guleroden skal stadig virke fast) kommes porrer og broccoli i gryden og koger videre