), othellolagkage (har jeg tidligere lavet), og nu har jeg for første gang lavet kartoffelkager. Denne gang blev det kartoffelkager, fordi jeg har haft en sygelig trang til sådan en på det sidste
Yderligere bliver de små sprøde kartoffelkager altså ikke ringere af lidt friske urter, så det var rart at køleskabet bød på både bredbladet persille og rosmarin
Pisk æg, hakkede krydderurter, knuste rosa peber og salt sammen. Vend kartofler og de andre grøntsager i æggene, og hæld skålens indhold tilbage på panden
I et stykke tid har Piskeriset og jeg battlet lidt frem og tilbage om, hvem af os der skulle lave de berømte Kartoffelkager og som det fremgår “vandt” jeg
Læg en kartoffelkage på hver tallerken og den bagte laks ovenpå. 4 x 160 g vildlaks 20 ml ekstra jomfruolivenolie1 citron30 g hvedemel600 g skrællede kartofler, som er velegnede til kartoffelmos (f