Kartoffelmel til grød opskrifter

Rabarbergrød

Rabarbergrød

bland kartoffelmelet med en smule vand, og tilsæt det så i en tynd stråle mens det røres i saften, put det over i en stor skål og drys med lidt sukker, for der ikke kommer en hinde
Jordbærgrød

Jordbærgrød

Jordbærgrøden jævnes med kartoffelmel rørt op med vand og må ikke koge efterfølgende. Vi havde sådan en lyst til lun jordbærgrød og det er heldigvis let at lave
Nøddekage med rabarberskum

Nøddekage med rabarberskum

Drys den hjemmelavede vaniljesukker, kartoffelmel og det resterende rørsukker ud over rabarberne, og læg den tømte vaniljestang ved
Boller i karry

Boller i karry

Løg hakkes groft i en foodprocessor, hvorefter kartoffelmel og kød tilsættes og farsen køres indtil den er glat og ensartet
Æblegrød

Æblegrød

Der blev sparet på sukkeret, der blev tilsat vand, og den blev jævnet med kartoffelmel. Så var der æblegrødtil et par dage eller tre

Rabarbergrød med vanilje

kartoffelmel, jævningspulver eller majsstivelse (maizena). Hæld alle ingredienserne i en gryde, og kog rababerne møre og tilgrød
Søde jordbær og smagen af sommer

Søde jordbær og smagen af sommer

kartoffelmel med lidt vand til jævning. Bland kartoffelmel og vand sammen og tag gryden af varmen. Forleden da vi holdt fødselsdagsbrunch serverede jeg lun jordbærgrødtil skyr i små glas med hjemmeristet granola
Varm chokolade a la La Glace

Varm chokolade a la La Glace

Tag af varmen og rør kartoffelmel i tilgrøden har den rette konsistens (grøden må ikke koge, når du jævner med kartoffelmel)

Rød grød med fløde

Kom grøden i skålen hvori den skal serveres og stil den på køl. Igår havde vi nogle venner på besøg, og jeg havde ikke lige tid til gærdejs-kager eller en hel masse bagetid, så det faldt på den lette dessert
HYLDEBÆRSAFT OG HYLDEBÆRSUPPE

HYLDEBÆRSAFT OG HYLDEBÆRSUPPE

Mængden af opløst kartoffelmeltilpasses med fornemmelse. kartoffelmel. Det er efterår med løvfald og flotte farver – og tid til forkølelser, så her får du den dejligste kur mod det
Grød-tid! (glutenfri)

Grød-tid! (glutenfri)

Nu er det jul og tid tilrisengrød - ris, mælk og salt. Det er et perfekt måltid i den kolde eksamenstid, hvor pengene går til julegaver og overskudet ikke er på sit højeste - hvis der er rester, så bliver de bare til klatkager
Havre banan pandekager med bær

Havre banan pandekager med bær

Tilsæt eventuelt mere havregryn så dejen har en god konsistens lidt lige som tynd grød. Lækre pandekager til en weekend morgen, som er fyldt med gode sager
Ris a la mande

Ris a la mande

Rør kartoffelmelet ud i det kolde.  Smag til med en smule salt og køl grøden af. rør rundt i dem til de har suget væsken