Servér med luftig kartoffelmos og et drys persille og evt. Brun smør/margarine og olie i en stor støbejernsgryde – eller en anden gryde og låg der kan tåle at komme i ovnen
Når de har fået en konsistens som kartoffelmos tilsættes margarinen og mandelessensen. I en anden skål smuldres margarinen i melet til det er helt opløst
Kom smør eller margarine på en pande og varm det op. margarine. Tilsæt margarine og derefter mel. Serveres med kartoffelmos og ribsgele´ 100 gr bacon i små tern. 75 gr margarine
Og derforuden gerne kartoffelmos – men rodfrugter er også godt – og surt og/eller grønt. Brun en passende mængde margarine i en gryde, og brun kødskiverne på begge sider ad flere gange, så de ikke ligger og koger i egen saft
Margarine til stegning. Server med kartoffelmos og tyttebærsyltetøj. Form kødbollerne til små kugler og steg dem på en pande med margarine til de er gennemstegte
rigs eller kartoffelmos. margarine til stegning. 25g margarine i panden, bland det godt med resten af melet og fortynd det langsomt med fløden inden det hele hældes over i bradepanden