Kartoffelmos margarine opskrifter

Bøf Stroganoff

Bøf Stroganoff

Hvis den bliver serveret med kartoffelmos vel at mærke – ingen ris, pasta, grovfites eller andet tak
Skinkegryde med rødvinssovs

Skinkegryde med rødvinssovs

med kartoffelmos og broccoli. margarine til stegning. Brun skinkekød, bacon og løg i smør/margarine. margarine til stegning
Osso Buco

Osso Buco

Servér med luftig kartoffelmos og et drys persille og evt. Brun smør/margarine og olie i en stor støbejernsgryde – eller en anden gryde og låg der kan tåle at komme i ovnen
Farmors gammeldaws kringle med snyde remonce

Farmors gammeldaws kringle med snyde remonce

Når de har fået en konsistens som kartoffelmos tilsættes margarinen og mandelessensen. I en anden skål smuldres margarinen i melet til det er helt opløst
Hjerter i flødesovs

Hjerter i flødesovs

Skær hjerterne i skiver og server med sovsen og kogte kartofler eller kartoffelmos. smør/margarine til stegning
Kødboller i vildtsovs (a´la svenske kødboller)

Kødboller i vildtsovs (a´la svenske kødboller)

Kom smør eller margarine på en pande og varm det op. margarine. Tilsæt margarine og derefter mel. Serveres med kartoffelmos og ribsgele´ 100 gr bacon i små tern. 75 gr margarine

Jægerens andefrikadeller

Jeg serverede en lækker kartoffelmos til og salat af grønkål, rosenkål, gulerødder, avokado, rosiner, lidt flydende honning, salt og peber
Bankekød

Bankekød

Og derforuden gerne kartoffelmos – men rodfrugter er også godt – og surt og/eller grønt. Brun en passende mængde margarine i en gryde, og brun kødskiverne på begge sider ad flere gange, så de ikke ligger og koger i egen saft
Kjøttboller med kartoffelmos og flødesovs

Kjøttboller med kartoffelmos og flødesovs

Margarine til stegning. Server med kartoffelmos og tyttebærsyltetøj. Form kødbollerne til små kugler og steg dem på en pande med margarine til de er gennemstegte
Eisbein med Sauerkraut

Eisbein med Sauerkraut

Eisbein serveres med kartofler eller kartoffelmos og sennep. Svits løget i noget margarine i en stor gryde gyldne

Mørbradgryde

rigs eller kartoffelmos. margarine til stegning. 25g margarine i panden, bland det godt med resten af melet og fortynd det langsomt med fløden inden det hele hældes over i bradepanden

Mørbradgryde

Server retten med kartoffelmos og syltede grønne tomater eller rødbeder. Steg løgene i margarine til de bliver klare… hæld dem i gryden
Pörkhölt - Ungarsk Gryderet

Pörkhölt - Ungarsk Gryderet

Pörkhölt er en lidt gullashagtig gryderet lavet af svinekød, som smager helt fantastisk med kartoffelmos
Koteletter i nyt fad

Koteletter i nyt fad

Server med ris eller kartoffelmos. Margarine til stegning. Steg dem gyldne i margarine på panden ved middelvarme