Tag derefter kødet op af gryden og læg det på en tallerken. Smag til med salt og peber. retten med lidt majsstivelse, hvis du foretrækker en lidt tykkere gullash
Helt almindeligt, gammeldags kartoffelmos, bagt kartoffelmos, stegt kartoffelmos, gratineret kartoffelmos, kartoffelmosmed andre rodfrugter eller grøntsager i
En rest kartoffelmos, dejligt krydret med hvidløg, lidt mel og æg – og et varmt vaffeljern – jamen altså – der var ikke noget der hang i eller drillede – og de var lige til at løfte over på bageristen
Man kan servere sød kartoffelmos, ligesom traditionel brændende kærlighed, med syltede rødbeder. Her har jeg valgt, at lave det som brændende kærlighed, med bacon topping
Bruger man “ren” kartoffelmos, kan man jo krydre med salt og peber, og andet hvis man har lyst. lidt frem, start med lidt, og tilføj mere, hvis du synes dejen skal være tyndere
Kartoffelmos og Rodfrugtmos uden Kartofler. Sprød Salat med Olie-Eddike Dressing. Populære indlæg. Kartoffelmos kan sagtens være mælkefrit og smager stadig fremragende (eller bedre) af den grund
En sundere udgave af indbagt laks, hvor kartoffelmosen her, giver lidt samme lækre konsistens som butterdej, men med færre kalorier, større mæthedsfornemmelse og flere mikronæringsstoffer
Hæld vandet fra mos med en gaffel eller sådan en kartoffelmoser (ved ikke hvad den hedder…. Afskallet, skåret i mindre stykker, ned i en gryde, dækket med vand
Læg det i en skål, og mos det med en stavblender. Tilsæt æg, vegetabilsk 'mælk'. kartofler i går, og bagte dem i ovnen, hvorefter jeg spise nogle af dem med hjemmelavet
Kog kartofler eller lav en kartoffelmos. Jeg tror de fleste danskere på et eller andet tidspunkt har besøgt en Ikea, og mon ikke de fleste i forbindelse med deres besøg har sat tænderne i de næste ikoniske stegte köttbullar og potatismos på pulverbasis
Det er en rigtig god, anderledes og sund måde at få fisk på sammen med en masse lækre grønsager som spinat og gulerødder, æg og så toppet med et låg af kartoffelmos, som bliver en anelse sprødt (man kan også drysse med revet ost, hvis man er til det ) - en lækker form for comfort food