Man kan servere sød kartoffelmos, ligesom traditionel brændende kærlighed, med syltede rødbeder. Her har jeg valgt, at lave det som brændende kærlighed, medbacon topping
Helt almindeligt, gammeldags kartoffelmos, bagt kartoffelmos, stegt kartoffelmos, gratineret kartoffelmos, kartoffelmosmed andre rodfrugter eller grøntsager i
Imens kartoflerne koges, snittes skalotteløget fint, krydderurterne hakkes og bacon steges evt. Pas på med ikke at røre mosen så grundigt, så den bliver glat som en almindelig kartoffelmos
Svits bacon i en stegegryde, svits kødet og til sidst grøntsagerne. Mørt mørkt kød i en krydret sovs, fyldt med grøntsager, og frisk og let kartoffelmosmed hvidkål og citronskal
Lav en grov kartoffelmos af fyldet, gedeost, flødeost, bacon, smør, timian, salt og peber. En bagt kartoffel går man sjældent fejl af, og denne med gedeost og bacon sad lige i skabet
Vi fik græskar/kartoffelmos som tilbehør, og med den slags mad i maven, stearinlysene tændt, og en ny, god bog at gå i gang med bliver mørket straks meget mindre mørkt, selvom uglen stadig tuder derude
Jeg har dog tilsat lidt ekstra (bacon og persille), og erstattet lakridsroden med lakridsrodspulver, da jeg ikke kunne opdrive en stang lakridsrod her i Norge
Lav en grov kartoffelmos af fyldet, gedeost, flødeost, bacon, smør, timian, salt og peber. En bagt kartoffel går man sjældent fejl af, og denne med gedeost og bacon sad lige i skabet
Smag til med salt og peber. Halver og snit løgene i tynde strimler, hvidløget groft og bacon. 300g bacon. Server med ris, perlespelt, kartoffelmos eller anden rodfrugtemos 6-8 pers