Retten smages til, og serveres ovenpå en ordentlig portion kartoffelmos. Kæresten var dog ikke helt tilfreds med, at jeg havde tilsat tomat, da han egentlig helst ville have en mere brunsovs
Svinekæberne her smager godt medkartoffelmos og grøntsager til, men kan også serveres med ris. Derfor har det også længe været stort set umuligt at opdrive svinekæber i Danmark med mindre, du gik til en slagter og bestilte dem
Den er utrolig kraftig i smagen, gør helt sit eget indtryk på smagspaletten og er fantastisk til kartofler, kartoffelmos eller ris og så med lidt asier til, så er den lige i skabet
Vi lavede en grov kartoffelmos i stedet for – af kartofler fra haven. Kød, bacon, champignoner og små løg i en lækker sovsmed rødvin – bourgogne vin naturligvis
Udmattet klavrer du af hesten, overlader den til stalddrengen, så den kan få hø og vand, og vakler hjulbenet til bordet, hvor du får stillet en skudefuld gryderet medkartoffelmos foran dig
Som barn fik jeg altid hele hvide kartofler, men en god omgang kartoffelmos er nu ikke at kimse af. Det mest klare barndomsminde jeg har hjemme fra min bedstefar og bedstemor, er grydestegt kylling med den mest fantastiske brunesovs (ikke sauce
Der er hakkebøf, kartoffelmos og dejlig brunsovs, men ingen bløde løg. Når kartoffelmosen skal gøres klar, hældes vandet fra og smør, salt, peber og revet muskatnød hældes i
Vi fik kartoffelmos og marinerede gulerødder til. Som variation til sovsen kan nogle af gulerodsstykkerne og løg bådene blendes sammen med kogevandet, og derefter jævnes
Ude og hjemme serverer farsbrødene medkartoffelmos, kogte bønner og brunsovs. Vi skulle også have haft kartoffelmos, men så faldt jeg over nogle nye kartofler, så det fik vi i stedet for