Kartoffelmos med hvidløg gulerødder opskrifter

Cremet kartoffelmos med rødbede facon!

Skræl kartoflerne, og kom dem op i en stor gryde sammen med linser, løg som er pillet og skåret i kvarte, hvidløg i skiver, og rød peber i små tern

Ægte ungarsk gullash med kartoffelmos.

Kom løg og hvidløg i gryden og svits det et øjeblik inden gulerødder og peberfrugter også kommes i. Hak løgene og snit hvidløgene fint
Her spises Osso buco.......

Her spises Osso buco.......

Det blev serveret medkartoffelmos, mest fordi det så passede godt med at ham Oskar kunne spise med. Osso buccoen serveres med et frisk drys i form af gremolata, som er en blanding af frisk hakket persille, citronskal og friskpresset hvidløg

Rødvinsbraiserede svinekæber

Vi fik en grov kartoffelmos til, grøntsagerne tænkte vi os til. Måske, det er hvertfald i hård konkurrence med en god mørbrad og kotelet
Ølbraiseret okse med rodfrugter

Ølbraiseret okse med rodfrugter

Servér oksekødsgryden med en sprød salat og kartoffelmos. Kartoffelmos. Svits løg, presset hvidløg og gulerod i gryden, til løgene er klare
Rodfrugter i ovn

Rodfrugter i ovn

Du kan servere rodfrugter i ovn til alt, hvad du vil servere kogte eller bagte kartofler til eller kartoffelmos til
Linsegryde med rodfrugter

Linsegryde med rodfrugter

som sovs til pasta, ris, kartoffelmos eller quinoa, i lasagne eller i tortillabrød. Hvidløgene hakkes groft
UNGARNSK - GULLASCH

UNGARNSK - GULLASCH

med ris eller kartoffelmos. Når det er slut med de lange sommeraftener. Hak løg og hvidløg fint. Skræl gulerødder og hak i det grove skiver
Ungarnsk Gullasch

Ungarnsk Gullasch

Smag til med salt og peber og server med ris eller kartoffelmos. Efteråret er tid til simremad, og en af mine favoritter er gullasch - den helt traditionelle slags med oksekød, gulerødder og kraftig tomatsauce
Svinekæber i stegeso

Svinekæber i stegeso

Burde nok have været serveret medkartoffelmos - det er jeg bare ikke så vild med. Jeg har prøvet at gøre det hele lidt fransk med rødvin, timian og rosmarin
Langtidsstegt oksespidsbryst i rømertopf

Langtidsstegt oksespidsbryst i rømertopf

Vi plejer at få kartoffelmos til denne ret, men da vi stadig har masser af nye kartofler i vores højbede så er det tilbehøret idag sammen med nye danske gulerødder og blomkål