Kartoffelmos med hvidløg og purløg opskrifter

Coq au vin blanc

Coq au vin blanc

Coq an vin serveres til ris, kartoffelmos eller til ovnstegte små kartofler. Juni ogdermed sommeren banker forsigtigt på døren, og snart skal vi spise endnu flere nye og sprøde danske lækkerier
Grillmenu #2

Grillmenu #2

Mørksej med grov kartoffelmos. Hæld en anelse olie over ogsåog drys med salt, peber oghvidløgspulver – alternativt pressede fed hvidløg
Blomkålsmos (næsten kartoffelmos)

Blomkålsmos (næsten kartoffelmos)

Smag til (jeg synes der skal ret meget salt og peber i) og pynt medpurløg. kog blomkålen helt mør og lad den dryppe godt af, jo mindre væske der er med jo bedre bliver mosen
CREMET & PIKANT GRØNTSAGSSUPPE

CREMET & PIKANT GRØNTSAGSSUPPE

Slatne fritter der smagte af tør kartoffelmosog resten af maden var lige så kedelig i følge min familie
Fyldte bagekartofler

Fyldte bagekartofler

Bland det godt sammen med de øvrige ingredienser, så du får en slags kartoffelmos. Men jeg er ved at være ovenpå igen og det skal selvfølgelig fejres med en Meatless Monday opskrift

Millionbøf

Endnu en god, gammel kending – millionbøf medkartoffelmos. Pil og hak løg oghvidløg, og brun dem sammen med kødet

Millionbøf

Endnu en god, gammel kending – millionbøf medkartoffelmos. Sådan tilberedes millionbøf ogkartoffelmos

Fyldig og cremet kartoffelmos med pastinak

Her er rodfrugtmosen serveret medpurløg, pandestegte svampe med tomat og fedtfri facon. Dette er mit tredje bidrag til bloggerkonkurrencenmedøkologiske kartofler