Lav en kødsauce og en gang kartoffelmos som du bedst kan lide det. Min kæreste har lært mig denne ret og jeg er vild med den - især på en kold vinterdag
Det er en helt anden oplevelse end den danske kartoffelmos, og så er det tilmed lidt sundere. Kartoffelmos af søde kartofler kan man spise til rigtig mange ting, og hvis man ikke har prøvet det, så er det virkelig forsøget værd
Jeg lavede toppingen med spidskål, forårsløg, sesamfrø og pinjekerner, men du kan variere med gulerodsstrimler, squashstrimler, valnødder, en smule hvidløg - og tusind andre ting
Kartoffelmos, så kæber og til slut grofthakket toppe af hvidløg samt korianderblade. Skru ned for varmen, tilsæt lidt mer’ olie og smid så hvidløgs- og ingefærpastaen på
Smag til med salt og peber. Halver og snit løgene i tynde strimler, hvidløget groft og bacon. Vend mørbrad stykkerne i melet, smelt smørret i en sauté pande og brun mørbrad stykkerne godt på alle sider
I går aftes serverede jeg altså kartoffelmos til retten. Koteletterne krydderes med salt og peber, hvor efter de brunes på en stegepande på begge sider