Ja, jeg kan sågar finde på at stege en rest på panden tilfrokost dagen efter som en slags kartoffelmosfrikadeller, eller jeg kan spise det som pålæg på en rugbrødsmad – gerne med rester af hvad der nu måtte have været til mosen dagen før
Siden da er den videregivettil andre generationer, men om den er slået helt igennemi alle hjem er svært at svare på – måske du får lyst at afprøve den nu med en klassiskkartoffelmos
kartoffelmos. com - som er nye opskriftermed endnu mere Grønt mad og grøn livsstil. Veganere og allergikere kan sagtens finde mad her, når der står mælk, æg, ost, sukker iopskrifterne
Det vistesig at være en ret lavet iovnenmedkartoffelmos m. Nu tager man et ovnfast fad, hælder surkålen der indeholder flæsketernene i og lægger kartoffelmosen ovenpå og det trykkes godt ned
-når kartoflerne er kogt så mos dem tilkartoffelmos, sammen med det revne ost, lidt salt og peber. Man kan også hvis man ikkevil have ostenikartoffelmosen, drysse det over retten inden den kommes iovnen
Kartoffelmosmed grønsager Alle grønsager renses og skrælles og skære i ensartede stykker Koges i vand til de er godt møre Vandet hældes fra og grønsagerne pisketil en mos Røres med mælk og halvdelen fedtstoffet Smages tilmed salt og peber Kødsauce Oksekødet brunes i resten af fedtstoffet Hakket løg og presset hvidløgtilsættes Flået tomat og oksebouillontilsættes Saucen koges i ca