Kartoffelmos med ost i ovn opskrifter

Kartoffelmos

Kartoffelmos

Ja, jeg kan sågar finde på at stege en rest på panden tilfrokost dagen efter som en slags kartoffelmosfrikadeller, eller jeg kan spise det som pålæg på en rugbrødsmad – gerne med rester af hvad der nu måtte have været til mosen dagen før
5 retter med svinekød

5 retter med svinekød

Siden da er den videregivettil andre generationer, men om den er slået helt igennemi alle hjem er svært at svare på – måske du får lyst at afprøve den nu med en klassiskkartoffelmos

Løgsuppe

Gammeldags oksesteg i Römertopf & Kartoffelmosm/persille. riste brødet) og det revet ost kommes på toppen

Så er der 700 opskrifter på denne Blog

kartoffelmos. com - som er nye opskriftermed endnu mere Grønt mad og grøn livsstil. Veganere og allergikere kan sagtens finde mad her, når der står mælk, æg, ost, sukker iopskrifterne
3 x Mini empanadas

3 x Mini empanadas

kartoffelmos samt lidtost. Mini empanadas (også kaldet pirogger) med tre forskellige slags fyld. tomat som toppes med en smule pesto

Hollandsk mad....

Det vistesig at være en ret lavet iovnenmedkartoffelmos m. Nu tager man et ovnfast fad, hælder surkålen der indeholder flæsketernene i og lægger kartoffelmosen ovenpå og det trykkes godt ned

Kylling og mos i fad

-når kartoflerne er kogt så mos dem tilkartoffelmos, sammen med det revne ost, lidt salt og peber. Man kan også hvis man ikkevil have ostenikartoffelmosen, drysse det over retten inden den kommes iovnen

BØF MED LÅG

Kom revet ost over kartoffelmosen, og fordel smørret herpå i klatter. Lav kartoffelmosen og fordel den over retten

Cottage pie med katoffelmos

Kartoffelmosmed grønsager Alle grønsager renses og skrælles og skære i ensartede stykker Koges i vand til de er godt møre Vandet hældes fra og grønsagerne pisketil en mos Røres med mælk og halvdelen fedtstoffet Smages tilmed salt og peber Kødsauce Oksekødet brunes i resten af fedtstoffet Hakket løg og presset hvidløgtilsættes Flået tomat og oksebouillontilsættes Saucen koges i ca

Forlorne fugle

Server med små kartofler eller kartoffelmos og tyksnittede agurker med forårsløg. Bland det hakkede kød medost, appelsin, bær, salt og peber