Jeg har dog tilsat lidt ekstra (bacon og persille), og erstattet lakridsroden med lakridsrodspulver, da jeg ikke kunne opdrive en stang lakridsrod her i Norge
Det blev serveret medkartoffelmos, mest fordi det så passede godt med at ham Oskar kunne spise med. Osso buccoen serveres med et frisk drys i form af gremolata, som er en blanding af frisk hakket persille, citronskal og friskpresset hvidløg
mørbradgryde medkartoffelmos, ris og/eller brød. kartoffelmos eller ris. Når de er gyldne, tages de op og lægges på en tallerken med fedtsugende papir (køkkenrulle)
Drys med hakket persille ved servering og spis medkartoffelmos eller andet tilbehør. Kartoffelmos, kartoffelsne, bagte kartofler, båndpasta, ris eller bulgur
Lige nu simrer en gang oksegryderet på komfuret, så det bliver også en nem aftensmad i aften, hvor det eneste jeg skal lave i aften er kartoffelmos og måske lidt grønt on the side
Hæld vandet fra mos med en gaffel eller sådan en kartoffelmoser (ved ikke hvad den hedder…. Afskallet, skåret i mindre stykker, ned i en gryde, dækket med vand
Du kan også sagtens bruge kylling eller okse i stedet for svinekød, du kan bruge nærmest alt grønt fra køleskabet og servere med alt fra ris til nudler, stegte grøntsager eller grøntsags/kartoffelmos