Jeg elsker kartoffelmos, men konsistensen kan jeg godt blive lidt træt af. Så da jeg et sted så en irsk opskrift, hvor mosen får en lækker topping, var jeg henrykt
Når de har fået en konsistens som kartoffelmos tilsættes margarinen og mandelessensen. lidt plantemælk, sukker og hakkede nødder (gerne hasselnødder eller mandler) som topping
Vi smutter lige til Indien og skal have en varmende indisk gryderet med linser, kikærter og mørbrad – den har masser af smag og smager lækkert med perlebyg til (eller alternativt kartoffelmos – den er dog ikke medregnet i indkøbslisten)
Brug gulerodsmosen som en del af din kolde frokost, eller varm den op og brug som en sund variant af den traditionelle kartoffelmos (vaniljepulver kan evt
Den varme "kartoffelmos" serveres varm og med et lækkert topping i form af. Det var en udgave med elendig og ikke spor sprød bacon - og så skulle kartoffelmos altså serveres med selskab af sovs
Denne rustikke lille restaurant er proppet med billeder af mødre på enhver bar overflade, og der serveret klassisk mormad som kartoffelmos, alverdens gryderetter og tærte
Ovnbagt kartoffelmos med anderledes topping. Kog kartofler møre i usaltet vand, mos dem med lidt af kartoffelvandet
Vildmedmad.dk
Konsistens skal være ensartet, og lidt som en blød kartoffelmos. topping. Fatta with love . Det her er en en af mine ynglingsretter - Fatta, en libanesisk ret jeg blev introduceret til da jeg var nede og besøge Libanon mange år tilbage