Kog kartoflerne lige netop møre og afkøl. Smag til medcitronsaft, salt og peber. Vend kartoflermedløvstikkepesto efter smag, blomkål, salat, cherrytomater, ærter og fintsnittet forårsløg
Mængderne er udeladt af denne opskrift, da kartoffelsalaten kun er tilbehør til en ret, og det kommer derfor an på, hvad der ellers serveres til retten
Der er rigeligt afpeberfrugtpestoen og nok til mindst en kartoffelsalat mere. Til den grillede roastbeef lavede vi en kartoffelsalat vendt i peberfrugtpestomed radiser og nye asparges
Jeg havde forberedt det meste af maden dagen før, med Ella sovende i viklen. Af. Jeg lavede blandet andet denne salat med grillede kartofler, rucola, en grov peberfrugtspesto og ristede valnødder
Denne her, vi fik til aften, er lavet med en vinaigrette og rester fra køleskabet. Grundopskriften er den samme, men den kan varieres på masser af måder
Sammen med ribsene er det altså en virkelig lækker mundfuld til frikadellerne og kartoffelsalaterne. Tidligere på dagen kogte jeg en stak nyekartofler og lod dem køle af
Vend forsigtigt dressing, pinjekerner og basilikumblade med de afkøledekartofler – brug gerne. Derudover er der noget ved kombinationen af de friske kartofler og de ristede pinjekerner, der går op i en højere enhed
appelsinsaft. Grillet kulmule mednyekartofler på spyd og fyldte tomater. Skrub kartoflerne, så de er helt fri for jord og snavs, og skær dem i tykke skiver