Bland kartoflerne med løg, forårsløg, radiser, asparges, æbletern og halvdelen af purløg. Den første aften kogte vi dem bare og nød dem som tilbehør til maden, og dagen efter lavede jeg en lækker kartoffelsalat
En dejlig forårs salat som kan serveres til mange retter, steg fx en god frikadelle til og lav en kold kartoffelsalat med cremefraiche og masser af purløg
- Kartoffel blinis- Kartofler i papir (bagte pommes frites)- Kartoffel/sellerimos- Samosas med fyld af kartofler og ærter- (Kartoffelsalat med rucola og parmesanost)Bælgfrugter- Linsesalat (grønne linser kogt med krydderurter) med cherrytomater- Limabønner med hvidløg vendt i æblemost mm
grønne asparges. Skær en avocado ud og læg under fisken eller pynt med friske, tyndtskårne forårsløg. Skær aspargeshovederne af og gem – de skal ikke have ret lang tid, ellers bliver de slatne